hrkljush boys_2 Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 20 minutes ago, elementary said: Zar nisi pitao to već ? Bahar ga nije tražio ,verovatno je dogovoren transfer ranije . Ono sto je igrao bio je očajan na pripremama. Evo Kanga se polako vraća u ekipu ,super vest. Trebali smo već da ih napunimo ,dosta šansi. Ne sjecam se, ili mi niko nije odgovorio konkretno, ko ce znati.. Igrao je na svim pripremnim, pa me cudi da nijednom nije bio u protokolu. Bas steta sto nije jos neka lopta zavrsila u golu gostiju.
Dimitrije Posted August 19, 2023 Author Posted August 19, 2023 (edited) Sta kaze trener Spartaka: ":Zasluzili smo da damo gol." A ja bih dodao: zasluzili ste da primite 6-7 golova. Nije trebalo da spustamo gas zadnjih 15 minuta. Cudan je ovaj Lazar Nikolic. Ume da sudeluje u napadu, ali kada se branimo bas je slab. Ne moze da izdrzi duel, svaka 50-50 lopta za njega je izgubljena. Siromah Kanga, kada nije glavni distributer lopte, ucinak mu je skroman. Ali zasija na momente, kao prilikom onog suta pod precku. Edited August 19, 2023 by Dimitrije
harper lee Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 1 hour ago, hrkljush boys_2 said: Bravo Lučo, steta sto ne uđe... @harper znas li sta se desava sa Addom, zasto ga nikako nema u protokolu? Bio je bas los uvek kad je dobijao sansu, nista drugo se ne desava. Ovo je prva utakmica kojom uopste nisam zadovoljan i signal za uzbunu Baharu da je ona hemija s pocetka sezone pocela polako da se kruni. Posebno mi se nije dopala energija igraca sa klupe koji su preko kurca usli u utakmicu ali i bezobrazni sebicluk pojedinih igraca zbog kojeg nismo dali jos bar dva gola. Za onu loptu koju nije dodao Olajinki na zicer vec je sutirao iz mrtvog ugla Bukari bi mi dobio ozbiljno ribanje. Kanga i Lazar Nikolic nimalo nisu pomogli sebi da se priblize prvom timu ovim izdanjem, isto vazi i za ova dva klinca koji su usli posle njih. Nadam se da se Degenek nije povredio pokusavajuci da popuni sve rupe pozadi koje su mu pravili saigraci. Stamenic na stoperu, sad se probalo i nikad vise. Pocinjem ozbiljno da sumnjam da su srpske sudije dobile sugestiju da kad god Zvezda povede 3:0 odmah prestanu da nam sude bilo sta kako bi se stvorio privid da ove nase drljave ekipe uopste nisu toliko drljave. Uopste mi nije jasno sta su ove sudije radile u drugom poluvremenu, kao da su u jednom trenutku odlucili da odspavaju do kraja utakmice. Na prosloj utakmici nam je lik ukrao cist korner, na ovoj aut i zuti karton za igraca koji je pre nego sto je izbacio loptu u aut "oshishao" rukom Bukarija po glavi ocigledno namerno na metar od pomocnog sudije. Bukvalno nijedno povlacenje za dres, a bilo ga je u izobilju, nije svirano. U jednom trenutku je lik zamalo skinuo Bukariju dres preko glave i opet nista. To nisu nikakve kapitalne odluke koje uticu na rezultat a koliko pomazu videli smo u evropskim izdanjima nasih klubova (minus Partizan). Potpuno bizarno i nepotrebno. Uzgred, ako su ovi iz Verone dosli danas da gledaju Mitrovica ode Lucic. Steta je sto ce povratkom Ivanica i Kataija da izgubi mesto u timu jer je konacno danas odigrao onako kako bi stalno trebalo da igra. Jos samo da smanji dozivljaj i da ne trci na svaku loptu ako mu je saigrac u boljoj poziciji i bice tip-top. On i Kraso su danas izneli utakmicu. Ali Bukari i njegovi golovi uz prvu stativu. Ovo je ako se ne varam cetvrti ili peti koji je dao iz slicnih pozicija. 5
harper lee Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Neki ljudi, cuj ljudi, u zivotu imaju nevidjenu srecu. Izvesni Terzic dr Zvezdan je u poslednja dva dana prihodovao preko 1.5 miliona dolara od procenta za prodaju Nikole Krstovica i ukazanija Vide Domagoja koje je izbacilo Dinamo iz konkurencije za LS. To kad se naguzi onda se i natrti. 2 1
harper lee Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Je l' samo ja imam osecaj da od osnivanja fudbala u Srbiji uvek u nekom timu postoji neki Ubiparip? 6
warp Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 Moram da se ispovedim da ne samo da nisam otišao na utakmicu iz privatnih razloga već sam prvi put od kada je Bahar tu za vreme prenosa uživo imao daljinski u rukama i"skakao" do Atine i Mančestera Shvatam da su nam protivnici grozno neispirativni i da je samo dekocentracija u završnici sprečila ovu kesu od golmana da prođe sa 6 komada u mreži (ne podnosim ga posle onog kiksa u derbiju kad ga je Tavamba nadskočio) , međutim nije bez mozga paljenje svetlonarandžastog alarma ali i bez panike u sledećim sferama: 1) Zamena Mitroviću na wing beku ? (od vaskolikog interneta samo jedan opksurni jutjuber, inače trener nekog drugoligaša iz Republike Srpske postavlja pitanje Baharu kako to da "vrlo interesantan igrač" pod imenom Lazar Nikolić nema mesta u 11 ) 2) Ko je zamena Stameniću na broju 6 kada nema Adoa ? Da li dolazi novi igrač po svaku cenu ili će se sačekati zima ? 3) Mladi igrači koji ulaze kao zamene (u Šljivića gledam) skloni su (po meni nepotrebno) da probaju nekakve spektakularne pasove koji će na kraju neminovno završiti kao "bolnički pas" popularna "koska".... Prepostavka koju imam vezano za rotaciju ova tri štopera i njihove pozicije (danas je Mijailović proveo prvo poluvreme praktično kao neki WCB) je u tome koliko će protivnik biti raspoložen da napada (mislim da ako će posed biti 50-50 ili u korist protivnika, Mićko ide u sredinu, Degenek desno a Dragović levo kako smo gledali protiv Fio) to je jedini taktički detalj (i to na silu izvučen) o kome sam razmišljao gledajući utakmicu večeras... I još jedan meni zanimljiv i simpatičan detalj koji se vidi u onim delovima prenosa kad ide kamera ka publici, dosta je stranaca koji ili žive i rade u Bg ili turista u crveno belim dresovima 3
warp Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 50 minutes ago, harper said: Je l' samo ja imam osecaj da od osnivanja fudbala u Srbiji uvek u nekom timu postoji neki Ubiparip? Prezime koje van fudbala i ne postoji 1 1
harper lee Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 Cijenjeni profesor Vladimir Vuletic, doajen & dugogodisnji funkcioner jednog domaceg fudbalskog kluba, proslavio je drugi i treci gol Zvezde uz prigodne stihove pesme Lili Marlen. Prvi gol i more stopostotnih sansi koje smo promasili jer smo se ponasali kurajberski nije pominjao, niti im je posvecivao prigodne pesme. Dakle, stanje redovno, Spartak se sklonio. 1
kralj Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 5 hours ago, harper said: Bio je bas los uvek kad je dobijao sansu, nista drugo se ne desava. Ovo je prva utakmica kojom uopste nisam zadovoljan i signal za uzbunu Baharu da je ona hemija s pocetka sezone pocela polako da se kruni. Posebno mi se nije dopala energija igraca sa klupe koji su preko kurca usli u utakmicu ali i bezobrazni sebicluk pojedinih igraca zbog kojeg nismo dali jos bar dva gola. Za onu loptu koju nije dodao Olajinki na zicer vec je sutirao iz mrtvog ugla Bukari bi mi dobio ozbiljno ribanje. Kanga i Lazar Nikolic nimalo nisu pomogli sebi da se priblize prvom timu ovim izdanjem, isto vazi i za ova dva klinca koji su usli posle njih. Nadam se da se Degenek nije povredio pokusavajuci da popuni sve rupe pozadi koje su mu pravili saigraci. Stamenic na stoperu, sad se probalo i nikad vise. Pocinjem ozbiljno da sumnjam da su srpske sudije dobile sugestiju da kad god Zvezda povede 3:0 odmah prestanu da nam sude bilo sta kako bi se stvorio privid da ove nase drljave ekipe uopste nisu toliko drljave. Uopste mi nije jasno sta su ove sudije radile u drugom poluvremenu, kao da su u jednom trenutku odlucili da odspavaju do kraja utakmice. Na prosloj utakmici nam je lik ukrao cist korner, na ovoj aut i zuti karton za igraca koji je pre nego sto je izbacio loptu u aut "oshishao" rukom Bukarija po glavi ocigledno namerno na metar od pomocnog sudije. Bukvalno nijedno povlacenje za dres, a bilo ga je u izobilju, nije svirano. U jednom trenutku je lik zamalo skinuo Bukariju dres preko glave i opet nista. To nisu nikakve kapitalne odluke koje uticu na rezultat a koliko pomazu videli smo u evropskim izdanjima nasih klubova (minus Partizan). Potpuno bizarno i nepotrebno. Uzgred, ako su ovi iz Verone dosli danas da gledaju Mitrovica ode Lucic. Steta je sto ce povratkom Ivanica i Kataija da izgubi mesto u timu jer je konacno danas odigrao onako kako bi stalno trebalo da igra. Jos samo da smanji dozivljaj i da ne trci na svaku loptu ako mu je saigrac u boljoj poziciji i bice tip-top. On i Kraso su danas izneli utakmicu. Ali Bukari i njegovi golovi uz prvu stativu. Ovo je ako se ne varam cetvrti ili peti koji je dao iz slicnih pozicija. Otprilike sve na mestu. Eventualno bih dodao da se potcenjuje izostanak Mićka Ivanića. Mi od početka sezone igramo bez ključnog igrača, a klasičnu izmenu ni nemamo, već improvizujemo stavljajući igrače na njihove alternativne pozicije. Zvezda u oporavku Mićka ima ogroman prostor za napredak. 3
roux senyurt Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 7 hours ago, warp said: Prezime koje van fudbala i ne postoji ima onaj gojko ubiparip, bosanski medjed, poznat po tome kako je pokazao slabašnom predsedniku MOK-a, huanu antoniju samaranu, kako se muški vitla zastavom na otvaranju sarajevske olimpijade. 1 1
warp Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 58 minutes ago, roux senyurt said: ima onaj gojko ubiparip, bosanski medjed, poznat po tome kako je pokazao slabašnom predsedniku MOK-a, huanu antoniju samaranu, kako se muški vitla zastavom na otvaranju sarajevske olimpijade. Hahahahaha svaka čast za triviju, Kad sam pročitao tvoju rečenicu odmah sam u glavi zamislio Uroša Đurića kako je izgovara u nekoj emisiji blago podignute obrve 1
Ted Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 9 hours ago, harper said: Cijenjeni profesor Vladimir Vuletic, doajen & dugogodisnji funkcioner jednog domaceg fudbalskog kluba, proslavio je drugi i treci gol Zvezde uz prigodne stihove pesme Lili Marlen. Prvi gol i more stopostotnih sansi koje smo promasili jer smo se ponasali kurajberski nije pominjao, niti im je posvecivao prigodne pesme. Dakle, stanje redovno, Spartak se sklonio. to govedo više nema ni formalne veze sa fkp. inače mu je najveće postignuće to što se klupske opšte akte tako "preuredio" da je lakše napraviri smenu vlasti u Severnoj Koreji nego u fkp. tako da, kakvu god gnusnost da je radio, nije to ni jedan procenat štete koju je naneo klubu koji navodno voli i za koji navodno navija. 1
darkonet Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 10 hours ago, harper said: Cijenjeni profesor Vladimir Vuletic, doajen & dugogodisnji funkcioner jednog domaceg fudbalskog kluba, proslavio je drugi i treci gol Zvezde uz prigodne stihove pesme Lili Marlen. Prvi gol i more stopostotnih sansi koje smo promasili jer smo se ponasali kurajberski nije pominjao, niti im je posvecivao prigodne pesme. Dakle, stanje redovno, Spartak se sklonio. Jos gori su Panticevi naslovi, ne znam da li pratis, kakav je to tek cirkus.
harper lee Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 8 hours ago, kralj said: Otprilike sve na mestu. Eventualno bih dodao da se potcenjuje izostanak Mićka Ivanića. Mi od početka sezone igramo bez ključnog igrača, a klasičnu izmenu ni nemamo, već improvizujemo stavljajući igrače na njihove alternativne pozicije. Zvezda u oporavku Mićka ima ogroman prostor za napredak. Upravo tako. Pricam vec par godina da je Ivanic verovatno najbitniji igrac Zvezde koji je u senci nekih drugih mozda atraktivnijih i omiljenijih igraca. Bilo bi jos gore u ovim poslednjim kolima da nismo doveli Krasoa koji Ivanicevu ulogu moze uspesno da pokrije pa se njegov izostanak nije toliko osetio. 2
Recommended Posts