Dimitrije Posted August 16, 2023 Author Posted August 16, 2023 Mala ispravka, nije Bora Cosic nego Slobodan Cosic. Ovaj prvi je pisac. Inace slazem se da su Miljanic i Cosic udaril temelje Zvezde kao evropskog kluba. 1 1
harper lee Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 21 minutes ago, Dimitrije said: Mala ispravka, nije Bora Cosic nego Slobodan Cosic. Ovaj prvi je pisac. Inace slazem se da su Miljanic i Cosic udaril temelje Zvezde kao evropskog kluba. Da, Sloba Cosic. Iz nekog cudnog razloga, sto puta da pomenem njih dvojicu sto puta cu da im zamenim imena.
Nikodije Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 2 hours ago, Dimitrije said: Mala ispravka, nije Bora Cosic nego Slobodan Cosic. Ovaj prvi je pisac. Inace slazem se da su Miljanic i Cosic udaril temelje Zvezde kao evropskog kluba. staaaaaari zvezdasi sa kojima sam ja pricao govorili su mi da je "doktor o" (profesor aca obradovic) najzasluzniji za uspon zvezde i njeno odvajanje od jugoslovenske konkurencije jer je uveo moderan menadzerski pristup, tako nesto
sigurnost Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 2 hours ago, Nikodije said: staaaaaari zvezdasi sa kojima sam ja pricao govorili su mi da je "doktor o" (profesor aca obradovic) najzasluzniji za uspon zvezde i njeno odvajanje od jugoslovenske konkurencije jer je uveo moderan menadzerski pristup, tako nesto da. doktor je doveo bearu u zvezdu i to je bio trenutak kada je zvezda postala najveca. sledeci iskorak je bio teranje rajka mitica i postavljanje miljana za prvog trenera. kakav paradoks.
dragance Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 Jebi ga, Miljan je podigao fudbal na ovim regionima (i šire) do profesionalnog nivoa po svemu. 2
sigurnost Posted August 16, 2023 Posted August 16, 2023 3 minutes ago, dragance said: Jebi ga, Miljan je podigao fudbal na ovim regionima (i šire) do profesionalnog nivoa po svemu. on i tomislav ivic.
Dimitrije Posted August 16, 2023 Author Posted August 16, 2023 Miljan je najznacajniji fudbalski radnik koji se pojavio u Jugoslaviji. Covek sa ogromnim fudbalskim znanjem, koji je kod nas prvi shvatio da se fudbal profesionalizuje i da je vek romanticarskog fudbala proslost, da se sistem igre menja, da napreduje, covek koji je neprestano ucio i studirao fudbal i radio na svom usavrsavanju, covek koji je imao viziju Zvezde kao evropskog fudbalskog velikana. Rajko Mitic kao fudbalski radnik je bio susta suprotnost Miljanicu. Covek zarobljen u vremenu u kome je on igrao fudbal, koji nije hteo da vidi da se taj fudbal koji je on igrao menja, koji nije shvatao znacaj profesionalizacije u fudbalu. Kada je jedno vreme vodio reprezentaciju, Rajko je sa priprema oterao jednog izuzetno talentovanog igraca, Miroslava Vardica (igrao u niskom Radnickom i kasnije u Hajduku) samo zato sto je ovaj nosio bradu. Mozda je Rajko bio veci gospodin i drazi covek od Miljana, ali Miljan je bio covek za sva vremena. 2
Dimitrije Posted August 16, 2023 Author Posted August 16, 2023 (edited) Bata Djoru je stvorio domaci fudbal i sav olos koji se vrti oko domaceg fudbala. Miljan je stvorio evropsku Zvezdu i u njoj Acimovica, Pavlovica, Filipovica, Bogicevica, Dzajica, Karasija, Lazarevica, Krivokucu, Pizona,.... Edited August 16, 2023 by Dimitrije 2 1
Ćenta Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Miljan je bio ispred svog vremena, jer je pored teorije i prakse fudbala znao da je glavna strategija, Tomislav Ivić bio iza vremena Krojfa i totalnog fudbala uglavnom i jedan i drugi su urezali staze i pravce razvoja budućeg fudbala ex-yu prostora.
sigurnost Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Ne znam šta da kažem za ovu prodaju Azarova. Nije 3m mala lova za nekoga ko je pre godinu dana plaćen 300k i nije se nešto naigrao. Opet, pozicioniramo se kao klub koji pada na prvu cifru. Nikako da se dostigne taj stepenik više. 1
harper lee Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Just now, hrkljush boys_2 said: Ko je kupio Azarova, ne ispratih? Sahtjor. Nije to jos gotovo ali izgleda da je blizu. 1
Milosh76 Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Onda Drkusic i neki parnjak Stamenicu. A Terzic koliko je lud, dovesce i neku "bombu" 1.9. u 23:55 😁 Prelazni rok kod nas traje do 15.9. a prijava igraca za LS do 2.9. Izvlacenje Grupa je 31.8. prva utakmica 19/20.9. Sto bi znacilo, da ce cela frka oko pojacanja biti gotova do 1.9.
Dimitrije Posted August 17, 2023 Author Posted August 17, 2023 Zao mi je sto (ako) Azarov odlazi. Tehnicki bolji i inteligentniji od Mitrovica. Doduse ne toliko brz kao Mitrovic, ali nista slabiji u odbrani od Mitrovica. Drugi Azarovljev hendikep je da je fizicki lagan/mrsav. Problem je sto ako bi ostao kod nas vise vremena bi provodio na klupi nego u igri, jer Bahar voli brze i snazne igrace. Za klupu je Nikolic bolja opcija od Azarova koji u drugim klubovima Zvezdinog kalibra moze da bude starter. Tri miliona je dobra cena s obzirom da je dosao za 10 puta manju cenu. Nisam siguran da bi Mitrovica u ovom trenutku mogli da prodaju za vece pare. 1
Recommended Posts