Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, tsva said:

Odlican fudbal za nase prilike pogotovo TSC

Braga ne spada u nase prilike.

Posted

Mi smo Bragu skoro dobili sve sa Gobeljom i RIsariom u pocetnih 11

• +1 1
Posted
27 minutes ago, tsva said:

Ali Zvezda po raznim budalama igra sklanjalice i namestene meceva, a ovako prolazi srpski vicesampion u okrsajima sa ekipama protiv Brage.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
33 minutes ago, tsva said:

Ni mi ne spadamo u nase prilike.:D

• +1 1
Posted

Zvezda je za razliku od TSC-a imala kvalitetniji tim, uprkos Gobeljicu, Srnicu i Risairu.  Uz to, imala je 5 godina iskustva igrajuci neprekidno u grupnoj fazi LS i LE, kao i kvalifikacije za grupnu fazu.  To joj je omogucilo da u dvomecu sa Bragom pobedi u Beogradu i u kljucnoj utakmici u Bragi ne izgubi.

• +1 1
Posted

Risairo i Gobelja bi za ovaj TSC bili instant pojacanja.

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Zvezda je za razliku od TSC-a imala kvalitetniji tim, uprkos Gobeljicu, Srnicu i Risairu.  Uz to, imala je 5 godina iskustva igrajuci neprekidno u grupnoj fazi LS i LE, kao i kvalifikacije za grupnu fazu.  To joj je omogucilo da u dvomecu sa Bragom pobedi u Beogradu i u kljucnoj utakmici u Bragi ne izgubi.

Zvezda je sa sve Pavkovom u spicu pobedila potonjeg osvajaca Lige Sampiona i to im je isti taj Pavkov presudio. Zvezda je klub sa potpuno drugacijim majndsetom, mi smo odigrali vise evropskih utakmica nego TSC ukupno u svim takmicenjima od promene imena sa AIK u TSC.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Arthur Kirkland said:

Ali Zvezda po raznim budalama igra sklanjalice i namestene meceva, a ovako prolazi srpski vicesampion u okrsajima sa ekipama protiv Brage.

Nerealno. Videcemo kako ce Cukaricki da prodje, mada se ne nadam da ce bolje od ostalih, ali drugoplasirana, cetvrtoplasirana i petoplasirana ekipa nase lige su odigrale pet utakmica do sada, upisale pet poraza i napravile gol razliku 3 : 13. Ne ocekujem da ce ovi rezultati biti bilo kakvo otreznjenje za teoreticare zavere i mudrace koji prde o sklanjalicama i namestenim mecevima Zvezde, kako se malo bude zaboravio ovaj fijasko srpskih klubova a Zvezda izgazila nekog nastavice kao da se nista nije desilo.

Mi smo sa istom ovom Bragom odigrali dve egal utakmice od kojih smo jednu pobedili. NIje bilo nimalo lako, moglo je da ode i na drugu stranu ali jedna pobeda i jedan neresen rezultat su upisani u tefter. TSC je primio sedam komada u dve utakmice i to iskljucivo zahvaljujuci tome sto je Braga na obe utakmice prikocila kad su ljudi shvatili s kim imaju posla pa da se ne znoje bezveze. Sad citam izjavu Lazetica i pitam se jesmo li mi gledali istu utakmicu, covek je mrtav hladan izjavio da Braga nije mnogo bolje ekipa nego su ovi nasi bili mlaki, previse razmisljali sta ce s loptom i dok dlanom o dlan popise cetiri komada. Mislim, kome on prica te price? Svojim igracima nema svrhe, igraci najbolje znaju protiv koga su igrali. Javnosti takodje nema svrhe jer ko je god gledao obe utakmice mogao je posle desetqk minuta prve da vidi da postoje bar dve klase razlike. Pametnije bi mu bilo da skokne do uprave i zamoli ih da izvade zmiju iz dzepa jer ovakav TSC, u grupi sa ekipama koje lako mogu biti jos vece azdaje od Brage ako zreb ne bude previse milosrdan, mogao bi tako da nastrada da ce igracima da ogadi fudbal. Braga je tradicionalno tvrda ekipa koja ne daje mnogo golova pa je ovaj rezultat varljiv ali ne na nacin na koji Lazetic misli. Ako mu iz te kategorije padnu ekipe koje igraju napadacki fudbal bice ozbiljnog belaja.

Na kraju, malo su nas pocastili rezultati prethodnih sezona zbog kojih smo dobili nerealn nacionalni koeficijent ali izgleda samo zbog toga da nam taj koeficijent jos jasnije stavi do znanja koliko smo daleko od evropskog fudbala. Zvezda je rang Lige Evrope, Partizan Lige Konferencija i tu se prica o nasim klubovima u Evropi zavrsava. Ovi ostali su godinama daleko i to pod prilicno neutemeljenom pretpostavkom da ce svaku od tih godina iskoristiti da napreduju.

• +1 5
Posted

Tako su i Rumuni jedno vreme imali 7 timova u evrokupovima, dok nisu poceli Panduri, Vaslui, Temisvar i Ocelul da krcme™ Steauino, Rapidovo i Kluzovo, jedino je Unirea Urziceni odigrala dobro jednu sezonu, cupali su bodove bogatasima

Deceniju unazad su rivali za pozeleti, a neki od ovih klubova vise ni ne postoje 

TSC u LE ce biti za sladokusce, proci ce kao siroti Vardar onomad 

Posted

ko je kriv drugim klubovima, neka nadju i oni fudbalskog znalca koji ce ih preporoditi i dici iz pepela

zvezda je dugo cekala, gledala kao terza uzdize najpre ofk, zatim fss/reprezentaciju srbije, za to vreme sama pala na najnize grane, ali cekanje se isplatilo!!!

sad zvezdi u srbiji, a vala i sire niko ne moze nista

tako da, manje kukanja, teorija zavere, a vise srecenje u pronalazenju svojih zvezdana terzica

• Tužno 3
Posted

Kao i vecina tvojih postova, nepotreban. 

Posted
13 hours ago, harper said:

Zvezda je sa sve Pavkovom u spicu pobedila potonjeg osvajaca Lige Sampiona i to im je isti taj Pavkov presudio. Zvezda je klub sa potpuno drugacijim majndsetom, mi smo odigrali vise evropskih utakmica nego TSC ukupno u svim takmicenjima od promene imena sa AIK u TSC.

Istina.

Зато је Црвена звезда страх и трепет на свим теренима, чак и онда када је састављена од једанаест левих сметала или када у њој играју поглавито ученици у фудбалској привреди, смер дунстер.

• Haha 1
Posted
5 hours ago, Plajvi said:

Tako su i Rumuni jedno vreme imali 7 timova u evrokupovima, dok nisu poceli Panduri, Vaslui, Temisvar i Ocelul da krcme™ Steauino, Rapidovo i Kluzovo, jedino je Unirea Urziceni odigrala dobro jednu sezonu, cupali su bodove bogatasima

Deceniju unazad su rivali za pozeleti, a neki od ovih klubova vise ni ne postoje 

TSC u LE ce biti za sladokusce, proci ce kao siroti Vardar onomad 

Ova nepotputna mapa je već dovoljna da se vidi šta ih čeka...

Screenshot 2023-08-16 131702.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...