Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)
12 hours ago, sigurnost said:

Kakve AV insinuacije , molim te?

Sem ako posećuješ gtr sajtove, ludog Pantića i slične gluposti.

Ja sam II-srbijanac, autosovinista i sl. U skladu s tim, ne volem te tradicionalne motive.
Ne posecujem gtr, tog ludjaka jos manje, al se mnogo radujem dujetu Breskvica + grupa JeNeA. Kako ona divno drzi ritam za taj refren. Jos kad bi se nekako ona dva oblika zivota Desinger&Pljug izjasnili kao njiovi... Jebo LS, EL i ostale sporcke radosti. Avangarda kao takva, na pragu new music express-a.

Edited by MeanM@
  • Wub 1
Posted

Уђем на тему и морао сам два пута да скролујем како бих се уверио да нисам погрешио и отишао на подфорум политика. Стварно претерујете са тим изливима на једну баналну ствар.

Posted
18 minutes ago, simple red white said:

Уђем на тему и морао сам два пута да скролујем како бих се уверио да нисам погрешио и отишао на подфорум политика. Стварно претерујете са тим изливима на једну баналну ствар.

Ne moze da se serucka po igracima jer je Bahar rasterao amatere, ne moze da se serucka na igru jer igramo odlicno, ne moze da se serucka na rezultat jer pobedjujemo sve zivo,... sta cemo sad, sta cemo sad,... jebeni dres, Vucic, Putin, Gazprom, gundja-la-la, gundja-la-la,... Samo preskrolujes ili bacis na ignore kao sto sam ja uradio i nema zime.

• +1 3
Posted

De, de. Bila je samo moja konstatacija oko svidjanja ovog retro dresa. 
Priznajem, uz minijaturno propratno seruckanje po gaspromu, snsu i ostalim sastavnim ciniocima ovog naseg fka. Ne razumem sta je tu off.
Fudbal bio u petak, otresli ove na livadi, sta ima tu da se prica. 
Naravno da ce se komentarisati fudbal kad se bude igrao. 

Posted
16 minutes ago, MeanM@ said:

De, de. Bila je samo moja konstatacija oko svidjanja ovog retro dresa. 
Priznajem, uz minijaturno propratno seruckanje po gaspromu, snsu i ostalim sastavnim ciniocima ovog naseg fka. Ne razumem sta je tu off.
Fudbal bio u petak, otresli ove na livadi, sta ima tu da se prica. 
Naravno da ce se komentarisati fudbal kad se bude igrao. 

Ma, nisam uopste mislio na tebe, ljudi koji napisu ponekad nesto o fudbalu mogu ponekad i da zalutaju sa teme. Na zalost, ima i ovih koje fudbal nimalo ne zanima i ne komentarisu ga ali se zato uvek veselo prikljuce kad treba napisati nesto sto sa fudbalom nema veze. Mislim, imaju i oni pravo na to ali smara pojacano.

• +1 2
Posted (edited)
14 hours ago, MeanM@ said:

Ja sam II-srbijanac, autosovinista i sl. U skladu s tim, ne volem te tradicionalne motive.
Ne posecujem gtr, tog ludjaka jos manje, al se mnogo radujem dujetu Breskvica + grupa JeNeA. Kako ona divno drzi ritam za taj refren. Jos kad bi se nekako ona dva oblika zivota Desinger&Pljug izjasnili kao njiovi... Jebo LS, EL i ostale sporcke radosti. Avangarda kao takva, na pragu new music express-a.

Neka cveta hiljadu cvetova.

I ucek treba voleti Crvenu Zvezdu by Ljuba Tadić.

Edited by sigurnost
Posted

Trebalo bi da pokušaju da organizuju još po neku prijateljsku utakmicu, ne mora da bude neko veliko ime, ali da je tim bar za klasu iznad naše lige, što ne bi trebalo da bude previše teško.

Jedna utakmica nedeljno sa nedoraslim protivnicima nije ni blizu dovoljna priprema za ono što nas čeka za nekih mesec dana.

Posted
4 hours ago, VoodooDerina said:

Trebalo bi da pokušaju da organizuju još po neku prijateljsku utakmicu, ne mora da bude neko veliko ime, ali da je tim bar za klasu iznad naše lige, što ne bi trebalo da bude previše teško.

Jedna utakmica nedeljno sa nedoraslim protivnicima nije ni blizu dovoljna priprema za ono što nas čeka za nekih mesec dana.

Nemamo mi bas neku sirinu u kadru da bi rizikovali povrede. Mislim naravno za sirinu u LS okvirima jer t je jedino takmicenje u kome ucestvujemo. Ovo domace za sada lici na nrvidjenu sprdnju. Neso kao Inter Majami od kad dovdose Mesija. 

Videcemo u LS nakon 60og minuta kome ce Bahar verovati ako bude postjala rezultatska neizvesnost. Ako ne bude gurao Lucica, Mijatovica, Sljivica ili Nedeljkovica, nema bas neki izbor pogotovo pozadi

Posted (edited)
5 minutes ago, tsva said:

Nemamo mi bas neku sirinu u kadru da bi rizikovali povrede. Mislim naravno za sirinu u LS okvirima jer t je jedino takmicenje u kome ucestvujemo. Ovo domace za sada lici na nrvidjenu sprdnju. Neso kao Inter Majami od kad dovdose Mesija. 

Videcemo u LS nakon 60og minuta kome ce Bahar verovati ako bude postjala rezultatska neizvesnost. Ako ne bude gurao Lucica, Mijatovica, Sljivica ili Nedeljkovica, nema bas neki izbor pogotovo pozadi

Ma, kakve prijateljske utakmice usred sezone. Ne igramo mi LS jednu utakmicu u dva meseca pa da u medjuvremenu zaboravimo sta se na tom nivou trazi jer su nam protivnici u ligi nedorasli, tih sest utakmica cemo igrati u rasponu od dva meseca ili tako nekako.

Drugo, da sacekamo malo sa tim kolika je sprdnja domace takmicenje kad krene veca potrosnja i budemo igrali protiv jacih ekipa u ligi. Ono sto sam video u prva tri kola je da se za sada igra neocekivano dobar fudbal za nase prilike. Zvezda jeste superdominantna, sto se i ocekuje sa ovakvim rosterom, ali nisam siguran da ce to biti bas onakva setnja kakvu svi vidim ocekuju.

Edited by harper
  • +1 1
Posted (edited)

Imamo 4 utakmice u 11 dana, 16. septembra  Cuku, LS, TSC i Partizan 27.9. A 3. ili 4. oktobra 2 kolo LS.

Dakle bice vrlo zanimljivo za oko mesec dana.

Edited by Milosh76
Posted

Izgleda da odlazi Srnic.  Prema Mozzartu, ideo u kiparski AEL za dzabe. 

• +1 2
Posted

Potencijalne izmene na koje moze da se racuna onda stvari stoje ovako:

Golmani: Popovic

Zadnja linija: Spajic, Milunovic, Rodic, Lekovic (ako ostane)

Bocni: Nikolic, Azarov (ako oistane)

Centralni vezni: Kangva/Kanga i Ado

Ofanzivni vezni i napadaci: Katai, Lucic, Sljivic, Kabic, Mijatovic

Dakle tankji smo po bokovima i u centralnom veznom redu, zeleni u napadu, i kilavo-osrednji u zadnjoj liniji.  Prodaje Lekica i posebno Azarova bi bio hendikep.  Da li ce biti kupovine (npr. Drkusic i onaj sto bi u Francusku preko Srbije) je pitanje i zavisi od prodaje.  Da li ce Bahar da koristi Viga u nuzdi je pitanje kao sto je i pitanje da li ce Ado poceti da se vraca u formu ili je prakticno zavrsio ozbiljnu karijeru.

Posted

Zna li neko sta bi sa Nilolom Stankovicem, gdje zavrsi, na pozajmici negdje ili je jos u klubu?

Posted

Stankovic je presao u Cukaricki.

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, harper said:

Ma, kakve prijateljske utakmice usred sezone. Ne igramo mi LS jednu utakmicu u dva meseca pa da u medjuvremenu zaboravimo sta se na tom nivou trazi jer su nam protivnici u ligi nedorasli, tih sest utakmica cemo igrati u rasponu od dva meseca ili tako nekako.

Drugo, da sacekamo malo sa tim kolika je sprdnja domace takmicenje kad krene veca potrosnja i budemo igrali protiv jacih ekipa u ligi. Ono sto sam video u prva tri kola je da se za sada igra neocekivano dobar fudbal za nase prilike. Zvezda jeste superdominantna, sto se i ocekuje sa ovakvim rosterom, ali nisam siguran da ce to biti bas onakva setnja kakvu svi vidim ocekuju.

Odlican fudbal za nase prilike pogotovo TSC

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...