Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, warp said:

U pitanju je neki hipsterski španski brend (https://coolligan.com/collections/great-clubs) koji između ostalih prodaje i replike dresova savezničkog tima iz filma "Escape to Victory" :D

Ne bih ja ovo toliko ozbiljno shvatio. sa druge strane i kako da budeš veran originalu sa no-brand dresom bez grba ? Majica lepo izgleda, šteta što zbog raznih mandrila ni "civili" nisu bezbedni da je nose po gradu uveče u šetnji korzoom....

Oni su naš dres potpisali kao St. Pauli!

I sad neko pravi pitanje da li je fk latinično ili ćirično.

Posted
1 minute ago, sigurnost said:

Oni su naš dres potpisali kao St. Pauli!

I sad neko pravi pitanje da li je fk latinično ili ćirično.

Da, i to iz 1910-te :ajde:

Posted
Just now, warp said:

Da, i to iz 1910-te :ajde:

A na leđima piše 1973!!!

Posted
Just now, sigurnost said:

A na leđima piše 1973!!!

Ispravili u međuvremenu, znači radi se i nedeljom :D

Posted
12 minutes ago, warp said:

Ispravili u međuvremenu, znači radi se i nedeljom :D

Sistem nije zakazao!

• +1 1
Posted

St. Pauli pise kad prihvatis da odes na cenu u dinarima ili odbijes... refresuje se stranica, pa pise to greskom.

Cena kod njih je 70e ili 8400 dinara, a u nasem Shopu 7990 dinara.

Posted (edited)
2 hours ago, levi said:

Jel gledaju Izraelci i Ofku, igraju bludni sinovi Kahvić, Knežević i 1 od Mituljikića, svi zvezde kadetskog turnira Save Milosevica. Kahva već stigao da se vrati iz inostranstva, iz omladinaca Makabi Haife

Gleda Bahar OFKu, okačio na instagramu. Ko gleda Vojvodinu? Mada nema u Voši igrača za prvi tim, ono što vredi smo uzeli (Kabić)

Edited by Nikodije
Posted
2 hours ago, levi said:

učestvuje je i klub u ovome, nisu samo španci

https://www.instagram.com/p/Cv4KtIqMBEI/?img_index=2

Da mene neko pita, uveo bih u statut kluba da dres mora biti ovako crveno-beli i nikako drugacije. Utefteriti širinu pruga pod poseban član takodje. Može sponzor preko, transparentno, grb, brend itd, al osnova ova. Ne da jbni gasprom izede pola prednje strane. Ili ove duple pruge, AV insinuacije i sl. 
Zato naravno nece nikad niko mene ista pitati, logicno.

Posted
4 minutes ago, MeanM@ said:

Da mene neko pita, uveo bih u statut kluba da dres mora biti ovako crveno-beli i nikako drugacije. Utefteriti širinu pruga pod poseban član takodje. Može sponzor preko, transparentno, grb, brend itd, al osnova ova. Ne da jbni gasprom izede pola prednje strane. Ili ove duple pruge, AV insinuacije i sl. 

Gasprom maltretira dres od kada je sponzor, ne verujem da bi im bilo dozvoljeno negde drugde, njima ili bilo kom drugom sponzoru, da toliko pokvari strukturu dresa, jer su te pruge nezamenjivi deo kluba. Mozda nisi primetio da drugi veliki klubovi imaju naviku da menjaju sirinu pruge.

Jedno vreme je bio samo plavi Gasprom, bez bele pozadine, sto je iz nekog razloga bilo nedovoljno. Mozda postoje vece reklame ali to mora da se dizajnira na nacin da na prvi pogled bude jasno sta su boje kluba a sta je sporedno i privremeno. 

Posted

Ma zajebavam se malo za sirinu pruga. Prosto, meni se ovo svidja, pa zato.

Naravno da svi menjaju, nikakav problem.

A ovo sa Gaspromom je apsolutno bespotrebno. Da ima iole integriteta i mozga, smislili bi nesto sto zadovoljava i sponzora i estetiku. 

Posted

Ja svake godine otprilike u ovo vreme, kada dobijemo novu garnituru, opicim po Gaspromu, mada nije toliko bitno. 

• Haha 1
Posted
27 minutes ago, MeanM@ said:

Moramo da imamo rezervnu garnituru bez pruga inace bi bilo bas zabavno protiv PSV-a ili tako nekih klubova.

Ovo sa Gazpromom je svinjarija samo takva ali oni su to trazili jer se navodno reklama slabo vidi na prugastoj pozadini a u klubu niko ne sme da se zamera ubedljivo najvecem sponzoru. Sve dok postoji ova njihova mrlja na dresu bilo kakva prugasta kombinacija je unapred osudjena na propast.

• +1 2
Posted

Dres je fenomenalan... da je pameti da se cena stavi na 4000, umesto 7990, pa makar izgubili pare, bio bi najprodavaniji dres ikada.

• +1 1
Posted

Valjda cemo nekada da promenimo i generalnog sponzora.  Ako vec trpimo ogavan Vucicev rezim, ne moramo da na majce kacimo simbol ogavnog Putinovog rezima.

• -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...