Popular Post Dimitrije Posted May 30, 2023 Popular Post Posted May 30, 2023 Vec smo mnogo toga rekli o tome kakav nam tim treba za grupnu fazu LS, kakvi nam igraci trebaju i koji treba da odu, kakav je novi trener, kakav je Terza. Pre nego sto pocne sezona nasih kritika, odricanja i pljuvanja po klubu, ja bih zapoceo novu sezonu na PPP jednom ciganskom phvalom Zvezde kao varijacijom na Zmajevu poznatu pesmu o Cigi i konju. Srecno nam bilo u novoj sezoni. CIGA HVALI SVOJU ZVEZDU Gledaš, je li, našu Zvezdu, Prijatelju stari? Ne znaš je li Bajern, Real,… Skidaj naočari – Ne možes se nagledati, Već hajde pazari! Ti još pitaš za majstore Valjaju li! Nemaj brige! Da su loši ne bi bili Takvi momci kod Cige. I Bajern je za Zvedu odveć mali, Samo Ciga što ne ume da je hvali. Da je pospem suvim zlatom Ko ne štedi, Još i onda jedan dukat više vredi. Kad klub ima, daje plate I premije, A kad nema, zbog para se niko ne ubije. Vidm Kangi gledaš zube Moj golube, Ni ja mu ih nisam gled’o Nemoj ni ti, Taj ne može ostariti. Što on duže igra, kume, Sve je mlađi, Pa de sad mu para nađi! A što pitaš: hoće l’ moći Zvezda grupu da preskoči, Grupa, grupa – kakva grupa! Tim se nije ni rodio, već je grupu preskočio – Preskače ih tako lako, Bez parade, I to uvek, da se znade. Igraju bez centarfora Jer je fora. Za bekove i ne pitaj, Kada se ne mora. A brzina kakva im je, Mila majko, Kada jurnu, prekrsti se Ceo Mitić Rajko. Idi, kume, idi, idi, Kakvi su im tek prkidi. To je da se pripoveda: Da l’ nedelja ili sreda, Iz svkoga gol postignu, K’o od šale, Samo naši momci Neće da se hvale. Kažeš da Katai na terenu k’o da spava, Da je budan, moj prijane, Protivnika ‘vatal bi strava. Zato neka igra pospan, dovoljno je, Jer i onda gol postigne preko volje. A što pitaš moj prijane, Ova Zvezda ima l’ mane – Pa zato je i prodajem Moj prijane, Jerbo nema mane – Takva momčad nije za nas, Za Cigane. 14 2 1 3
Babu Bhatt Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Dupla kruna i prezimljavanje sa trećeg mjesta u LŠ.Sasvim zadovoljavajuće 1
Milosh76 Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Pravo na kupovinu sezonskih ulaznica imaju samo članovi kluba, članarina za godinu dana je 1.800 dinara za punoletne i 1.200 za lica mlađa od 18 godina. Ovo su cene sezonskih kartata za narednu sezonu, uz tri karte za grupnu fazu Lige šampiona. Sever - obnova: 9.500 dinara, nova sezonska + LŠ: 14.500 dinara. Istok - obnova: 16.000 dinara, nova sezonska + LŠ: 25.000 dinara. Zapad - obnova: 19.500 dinara, nova sezonska + LŠ 30.000 dinara. Za sada nije odlučeno da li će sezonske karte važiti i za eventualnu nokaut fazu u Ligi šampiona ili nastavak takmičenja u Ligi Evrope u slučaju trećeg mesta. Kako nezvanično saznajemo, odluka o tome biće doneta neposredno nakon završetka grupne faze. Paketi karata bi trebalo da budu pušteni u prodaju od 5. juna, a za početak će se prodaja samo odvijati onlajn.
roux senyurt Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 da igramo posten i dobar fudbal. da osvojimo prvenstvo. ok, duplu krunu. mozda i da pobedimo poneku utakmicu u ligi sampiona. moze i da prodjemo grupnu fazu i odigramo malo i na prolece u evropi. dobro, i da osvojimo ligu sampiona. da terzic i kompanija daju ostavke, a tim preuzmu neki fini ljudi. 3
Ratamahatta Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 (edited) Benfika, Real, Seltik Necemo valjda Parisenzermenove, Lajpcige, Njukaslove i ostalu fudbalsku sirotilju Edited May 31, 2023 by Plajvi
Milosh76 Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Izraelski stručnjak je prethodnih nedelja analizirao prvotimce, sabirao utiske i rešio da krene sa rekonstrukcijom tima od pozicije golmana. Borjanu je u razgovoru putem video veze saopštio da planira da dovede novog čuvara mreže i da on može da ostane u klubu kao drugi golman i bori se za mesto u timu. 7
harper lee Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Izraelac se ne zajebava, krenuo je od glave svlacionice. 8
Nikodije Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 10 minutes ago, Milosh76 said: Izraelski stručnjak je prethodnih nedelja analizirao prvotimce, sabirao utiske i rešio da krene sa rekonstrukcijom tima od pozicije golmana. Borjanu je u razgovoru putem video veze saopštio da planira da dovede novog čuvara mreže i da on može da ostane u klubu kao drugi golman i bori se za mesto u timu. Bravo. Pun mi pjenis porodice Borjandašijan. Neka se spreme Rodić, Katai i Kanga 4
MiddleClass Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 (edited) Hm, Terza nije smio da ga ocera pa je isturio Baraka. Edited May 31, 2023 by MiddleClass 6
dragance Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Taman sam pred meč sa NP hteo da kažem da je breme za rastanak sa Borjanom (sva najbolje), kad evo ga ObamaTM najavljuje isto. Samo napred. Regeneracija mora napokon da krene. 3
MiddleClass Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 6 titula, 3 duple krune, probio Bufona... Gobelja ostani! 1
MiddleClass Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 A balerina nam dovodi golmana poljskog sampiona koji kosta 7-10 miliona eura. Sure 1
Popular Post harper lee Posted May 31, 2023 Popular Post Posted May 31, 2023 (edited) 1 hour ago, dragance said: Taman sam pred meč sa NP hteo da kažem da je breme za rastanak sa Borjanom (sva najbolje), kad evo ga ObamaTM najavljuje isto. Samo napred. Regeneracija mora napokon da krene. Ocigledno je da se sa Baharom razgovaralo o svemu, ne samo o igrackom kadru i terenu. Oduvavanje Borjana je poruka i drugim zasluznim gradjanima da je vreme hladovine zavrseno, zato je prvi na spisku za zamenu. Posle ovoga sa drugim igracima ce biti lakse. Sto se igrackog kadra tice Borjan je ako ne najzasluzniji onda sigurno medju najzasluznijima za ovaj uspon Zvezde od totalnog autsajdera i sprdnje protiv Krasnodara do ekipe koja automatski ulazi u LS bez kvalifikacija ali je bio i ostao starovremski golman koji ce da skine svasta na liniji sto mnogo bolji golmani ne mogu ali ce uvek biti velika patnja kad treba da se krene u organizaciju napada. Ne sumnjam da je Bahar kad nas je skautirao poseban akcenat stavio na nesposobnost Borjana da bude "treci bek" zbog koje smo bili nemocni da uspostavimo igru protiv bilo koje ekipe sa snagom, brzinom i zeljom da nas napadne visoko u prvoj liniji. Nama su TSC i Cukaricki pravili problem s tim, ne treba biti posebno mudar pa zakljuciti kako ce to nemilosrdno da se eksploatise u LS. Kanga i Katai su sledeci cijim izbacivanjem iz prvog tima ce se resiti neke druge slabosti u nasoj igri a Rodic je samog sebe postedeo iste sudbine jer se ugasio prvi. To su ta cetiri igraca koji su nam drzali plafon godinama a kako su oni polako propadali tako se i nama plafon snizavao. Edited May 31, 2023 by harper 11
dragance Posted June 1, 2023 Posted June 1, 2023 Umesto da se lepo pokloni i ostane svima pozitivac, Borjan se oglasio kako ovo nije očekivao inda je vojnik Zvezde Pa ako si vojnik, onda se povinuj generalu na naredjenje, umesto da kreneš u sjebavanje atmosfere pre nego je Barak i došao u Beograd. 8
Recommended Posts