Jump to content
IGNORED

postanite podrzislav

nenad

Recommended Posts

Posted

ne videh da je iko pominjao, N1 je smanjio broj epizoda prime time na jednu mesecno. 

meni je prime time za 3 koplja iznad bilo cega sto se snima u regionu, prvenstveno zbog borne i jana. 

da bi nastavili da snimaju morali su da predju na youtube subscription. 

u to ime pogledajte 

i postanite podrzislav!!!

• +1 3
Posted

Prime time su odlični zbilja.

Ja samo ne znam toliko dobro situaciju u hr pa ih često ne razumem, naročito Bornu koji još i priča brzo . 

Slušala sam kada su pričali da su im emisije redukovane i da je Vučić kriv za to, doduše posredno, ali to nisam baš razumela.

• +1 1
Posted
1 minute ago, dùda said:

Prime time su odlični zbilja.

Ja samo ne znam toliko dobro situaciju u hr pa ih često ne razumem, naročito Bornu koji još i priča brzo . 

Slušala sam kada su pričali da su im emisije redukovane i da je Vučić kriv za to, doduše posredno, ali to nisam baš razumela.

borna jeste komplikovaniji i meni nekad razumljiv tek posle malo (vise) guglanja ili par slusanja, ali vredi, jer taj nivo satire prosto ne postoji na "nasem" jeziku trenutno.

• +1 2
Posted

prilazem jednu odlicnu epizodu

tri su dijela ovde

zaposljavanje preko veze

strajk i sindikat

superbogati

poslednja dva super

Posted

I ranije sam pisao da je PrimeTime za tri koplja ispred bilo čega u regionu.
No ova konstrukcija da ih Vučić minira i uništava im je glupa i nepotrebna i verovatno je smišljena od strane magova marketinga iz UG...

....shiit has hit the fan.

Posted
15 hours ago, Frank Pembleton said:

I ranije sam pisao da je PrimeTime za tri koplja ispred bilo čega u regionu.
No ova konstrukcija da ih Vučić minira i uništava im je glupa i nepotrebna i verovatno je smišljena od strane magova marketinga iz UG...

....shiit has hit the fan.

ma ta prica je bulshit, ne znam kako su to popusili, pa onda jos i objavili u emisiji. 

• 6 months later...
Posted

Tek juče vidim da Borna Sor radi i za Šprajcovo Stanje nacije...