nenad Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 ne videh da je iko pominjao, N1 je smanjio broj epizoda prime time na jednu mesecno. meni je prime time za 3 koplja iznad bilo cega sto se snima u regionu, prvenstveno zbog borne i jana. da bi nastavili da snimaju morali su da predju na youtube subscription. u to ime pogledajte i postanite podrzislav!!! 3
duda Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Prime time su odlični zbilja. Ja samo ne znam toliko dobro situaciju u hr pa ih često ne razumem, naročito Bornu koji još i priča brzo . Slušala sam kada su pričali da su im emisije redukovane i da je Vučić kriv za to, doduše posredno, ali to nisam baš razumela. 1
nenad Posted April 12, 2023 Author Posted April 12, 2023 1 minute ago, dùda said: Prime time su odlični zbilja. Ja samo ne znam toliko dobro situaciju u hr pa ih često ne razumem, naročito Bornu koji još i priča brzo . Slušala sam kada su pričali da su im emisije redukovane i da je Vučić kriv za to, doduše posredno, ali to nisam baš razumela. borna jeste komplikovaniji i meni nekad razumljiv tek posle malo (vise) guglanja ili par slusanja, ali vredi, jer taj nivo satire prosto ne postoji na "nasem" jeziku trenutno. 2
cedo Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 prilazem jednu odlicnu epizodu tri su dijela ovde zaposljavanje preko veze strajk i sindikat superbogati poslednja dva super
Frank Pembleton Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 I ranije sam pisao da je PrimeTime za tri koplja ispred bilo čega u regionu.No ova konstrukcija da ih Vučić minira i uništava im je glupa i nepotrebna i verovatno je smišljena od strane magova marketinga iz UG.......shiit has hit the fan.
nenad Posted April 13, 2023 Author Posted April 13, 2023 15 hours ago, Frank Pembleton said: I ranije sam pisao da je PrimeTime za tri koplja ispred bilo čega u regionu. No ova konstrukcija da ih Vučić minira i uništava im je glupa i nepotrebna i verovatno je smišljena od strane magova marketinga iz UG... ....shiit has hit the fan. ma ta prica je bulshit, ne znam kako su to popusili, pa onda jos i objavili u emisiji.
msv Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 Tek juče vidim da Borna Sor radi i za Šprajcovo Stanje nacije...
Recommended Posts