November 17, 20231 yr Kakav ritern Meda sa tribina vraca servis, skracena dijagonala za malo pa u servis polje.
November 17, 20231 yr 15 hours ago, booyaka said: Mislim da će sutra Alkaraz da izgubi, i to prilično lako.
November 17, 20231 yr Ne bi me čudilo da je Meda ciljao Sinera u polufinalu. Ima on jako loše momente, ali danas je u nekim trenucima bio totalni raspad. Edited November 17, 20231 yr by Milošica
November 17, 20231 yr Medvedev je odigaro taman dovoljno da izbegne Novaxa u polufinalu Naravno, sve čestitke Karlitosu, on je odigrao kako treba i mora. Edited November 17, 20231 yr by Arkadija
November 17, 20231 yr Kome li ce sutra organizatori da ugode sa dnevnim terminom. Broju jedan ili domacem igracu? Nije mi jasno zasto vecernji mec mora tako kasno da startuje obzirom da se finale igra dan posle.
November 17, 20231 yr 1 hour ago, Serena said: Kome li ce sutra organizatori da ugode sa dnevnim terminom Domacem igracu
November 17, 20231 yr 2 hours ago, booyaka said: Nikad kladioničar od mene Mada mislim da je Meda tankovao da izbegne Noleta.
November 17, 20231 yr Ne verejum da će mu sa Sinerom biti značajno lakše, dobar je baš ovih dana. Jedini sa 3 pobede, a ima i publiku Možda bi to mogao biti slučaj zato što je očekivao da bude u dnevnom terminu :d
November 17, 20231 yr Nije dzabe krecio, platice mu, a ni 200 bodova nisu za baciti. Dzeger je gadno prosao, ni set nikom uzeo nije