November 16, 20231 yr 20 minutes ago, peralozac said: E stvarno, da se ori Hubi, Hubi, sad sam sve doživeo u tenisu Nisi jos, ako Novak izgubi set ima veceras da navijaju protiv Sinera kako bi Novak definitivno izvisio
November 16, 20231 yr Sad je svejedno dal dobije il izgubi. Eventualno zbog bodova i samopouzdanja. Sinerova pobeda ga vodi dalje.
November 16, 20231 yr Ja bih sad trazio da piskim..pa bih onda rekao da me boli negde oko guzova i da zovu lekara...a posle bih rekao da ne mogu vise da igram i aj mars u picku materinu
November 16, 20231 yr E sisa statistička, izgubio trinaesti servis gem, mogao je dva ili tri ranije. Edited November 16, 20231 yr by peralozac
November 16, 20231 yr 3 hours ago, Serena said: Dobitna kombinacija bi bila Rune u 2 i Novak u 2, a publika da crkne od muke zasto novak u 3 i rune u 2 daje prednost sinneru setovi bi u tom slucaju bili rune 5:2, djokovic 5:4 i sinner 4:3
November 16, 20231 yr Siner gubi namerno, publika u ectazi ko da Rocco Siffredi svojim reketom kida mrežu nasred terena. Konačno New Gen Final 4.