Jeremija Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Nema Nole čega da se srami, odličan je bio Austr Italijan. 1
peralozac Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 7 minutes ago, Serena said: Aj sad u TB pa da vidimo ko je jaci vuk sa Kopaonika ili lisac iz San Kandida. Bome lisac i to zasluženo, bravo! 1
bags Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Mislim da ce tesko ispasti sad kad ima ovaj set i puno gemova. Na drugoj strani ovaj poraz dolazi u dobrom momentu da skine pritisak sa ovog niza jos iz Vimbldona. Sad se nadati samo da ce se oni u drugoj grupi krljati u visesatnim mecevima.
salerokada Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Neuobičajeno dekoncentrisan Novak u taj-brejku. Naročito uzevši u obzir kako je počistio Sinera za 6:6.
booyaka Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Neka je dobio Siner, simpatičan je dečko i igra lep tenis
peralozac Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 I think I was really brave and intelligent... Vid lisice što je puna sebe
Serena Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 56 minutes ago, Filozof manijak said: Valjda se prvo kaze dobro jutro, a onda pita ima li uplakanih
Arkadija Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Ne znam koliko mu je uopšte pametno što se cima za ovaj trofej, ionako ga ima 6 komada, valja se fokusirati na Dejvis kup. Ovi mečevi od 3 sata , uvek visi nad glavom neka povderda, treba otići u Malagu potpuno zdrav, jer igra u reprezentaciji sa Ducijem i Kecmanom, ipak. Ovde neka se mladunci pošibaju do smrti.
Hele Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) Pa ima isto kao Federer, jos jedan da osvoji i rekorder je. To je jedan od sedam najbitnijih rekorda. Vec drzi broj slemova, mastersa, nedelja kao broj i godina zavrsenih kao broj jedan. Ostaje mu ovo, ukupan broj titula i Olimpijske igre. Edited November 15, 2023 by Hele
Ras Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) 34 minutes ago, Arkadija said: Ne znam koliko mu je uopšte pametno što se cima za ovaj trofej, ionako ga ima 6 komada, valja se fokusirati na Dejvis kup. Ovi mečevi od 3 sata , uvek visi nad glavom neka povderda, treba otići u Malagu potpuno zdrav, jer igra u reprezentaciji sa Ducijem i Kecmanom, ipak. Ovde neka se mladunci pošibaju do smrti. Novak u Torino sa čitavom svitom sigurno nije došao da našpanuje rekete za Dejvis kup. Igra se za prestiž i ne mali iznos nagrade. Ono što nije dobro, je što izgleda da ga i dalje kači neki virus: i sinoć je izduvavao nos, a učinilo mi se par puta i da kašlje. Još jedna neobična stvar je da nešto žvaće dok je na terenu. Ne sećam se u prvom meču, ali sinoć sasvim izvesno. Malo mi je mator da se sada navuče na bazuka žvake. Edited November 15, 2023 by Ras 2
bags Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 19 minutes ago, Ras said: ne mali iznos nagrade. Ovo je njemu prestalo biti motivacija tamo nekad pred kraj 2011. 1
stray cat Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) Dejvis kup (meni) totalno nebitan, osim kao motivacija. Odlično igrao Siner, izgleda da neće baš da bude da Alkaraz nema nikakvu konkurenciju u narednim godinama (recimo na brzim podlogama). Zna li se raspored mečeva trećeg kola, ko igra prvi, a ko drugi meč? Edited November 15, 2023 by stray cat
Arkadija Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 40 minutes ago, Ras said: Novak u Torino sa čitavom svitom sigurno nije došao da našpanuje rekete za Dejvis kup. Igra se za prestiž i ne mali iznos nagrade. Ono što nije dobro, je što izgleda da ga i dalje kači neki virus: i sinoć je izduvavao nos, a učinilo mi se par puta i da kašlje. Još jedna neobična stvar je da nešto žvaće dok je na terenu. Ne sećam se u prvom meču, ali sinoć sasvim izvesno. Malo mi je mator da se sada navuče na bazuka žvake. To je trofej koji mu je postao nebitan 2015.g, jer od tada do 2022.g. ga nije osvajao, a nije se preterano ni trudio. Pare su prestale da budu motiv, kao što reče Bags, još ranije. A po njegovoj priči Dejvis kup još jednom i OI su najglavniji cilj. Ovde se trošio 2 puta po 3 sata i to slinav i ko zna šta mu je još. Pa onda sledi još serviser Hurkač, a ne mlaki Cici. I onda tamo u Malagi treba da ga sačeka Drejper, koji će najverovatnije odigrati meč života, tako uvek biva.
Recommended Posts