Mr.Mxyzptlk Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 57 minutes ago, bags said: Ali Rubljeva napacena faca dok je ovaj nas u wc-u. i na svakoj servi
Mil@n Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Da li ste ikad razmišljali o tome koliko smo privilegovani što navijamo za lika koji dobija 95% mečeva? Ono, šta god da se dešava, pukne set, pukne dva, it's all fine dobija ludak, I u ogromnoj većini slučajeva, on stvarno dobija... Okreće moguće i nemoguće, ne može da stoji, pa trči ko konj, vuče se, pizdi, al, jebeno (skoro) uvek pobeđuje... Baš dobar lik za navijati za njega... 😎 7
booyaka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Smeši se neki holivudski blockbuster o Noletu za jedno 10 godina kada se stvari budu posmatrale iz druge (ispravne) perspektive 1
Popular Post Zli Gli Posted November 4, 2023 Popular Post Posted November 4, 2023 Ja cu da dostavim Holivudu linkove do tema o Novaku i vakcinaciji ovde na forumu, da svi a i on sam vide kroz kakvu je golgotu i uvrede prolazio i ko ga je branio od pocetka do kraja... Pa ako me se seti za jedno milionce ojra, seti... 4 6
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 5 minutes ago, Zli Gli said: Ja cu da dostavim Holivudu linkove do tema o Novaku i vakcinaciji ovde na forumu, da svi a i on sam vide kroz kakvu je golgotu i uvrede prolazio i ko ga je branio od pocetka do kraja... Pa ako me se seti za jedno milionce ojra, seti... Kakva je to ljubav iz koristi 1 1
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Nego, kad se igra sutra? I jel mu ovaj Dimitrov redovna musterija (mislim ko nije)?
bags Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 15h. Dmitrov je stara muaterija ali je trenutno u fazi druge mladosti. 1
utilitarist Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) može mu se Edited November 4, 2023 by utilitarist
Ros Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Nego, kad se igra sutra? I jel mu ovaj Dimitrov redovna musterija (mislim ko nije)? 11:1 taj poraz je iz madrida kad se kljako popickarao sa publikom 1
Max Morlock Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Auh, bio sam u bioskopu i nisam gledao od pola 2. seta niti gledao rezultat i kad sam se vratio odgledao odakle sam stao... Auuu, stvarno sam mislio da je to _to_ posle 1. seta... red je da i Rubljov jednom pobedi - kad ono... Neuništiv je
Serena Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 1 hour ago, bags said: 15h. Dmitrov je stara muaterija ali je trenutno u fazi druge mladosti. Isto ko i Novak, eno mu izbile pubertetske bubuljice po celu Novak vrlo dobro dozira potrosnju energiju tako sto se set i po vuce po terenu kao starac dok se klinci ne ispucaju, a onda polovinom drugor kad njima opada koncentracija i stigne umor, doda gas.
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 13 minutes ago, Serena said: Isto ko i Novak, eno mu izbile pubertetske bubuljice po celu Novak vrlo dobro dozira potrosnju energiju tako sto se set i po vuce po terenu kao starac dok se klinci ne ispucaju, a onda polovinom drugor kad njima opada koncentracija i stigne umor, doda gas. Ko ima bubuljice? Novak ili Dimitrov? Kako se pokunjio Rubljov kad je napustao teren. Ne zna sta ga je snaslo
booyaka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 12 minutes ago, Sandradjer said: Ko ima bubuljice? Novak ili Dimitrov? Kako se pokunjio Rubljov kad je napustao teren. Ne zna sta ga je snaslo Bio je nikad bolji, i opet je izgubio. Bilo mi ga je i žao, gotovo da sam želeo da pobedi.
Recommended Posts