Arkadija Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Kakav jadno-bedan pokušaj za drop šot na kraju seta. Ne znam kakvu čaroliju treba da izvede Đovak, pa da ovo preokrene. 1
booyaka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ma ok, ako treba da izgubi neka izgubi od Andreja 1
mlatko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Zakrpio se beše za jučerašnji meč ali to/taj ga je izgleda košta(l)o. Toilet break pa preokret
bags Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Svaka cast njemu sto se drnda i pokusava. Zato i jeste tu gde jeste. 3
Arkadija Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Što je naporan Višković sa ovim "umoran je". Jbt, nije ovo prvi turnir koji se igra dan za danom, a Novak je bezbroj puta igrao ovako. Ovo nije umor, nego pedesetodnevna pauza i krštenica. Najverovatnije da se ovde samo podiže forma za Dejvis kup. 1
booyaka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Umoran u smislu da je imao dva meča zaredom u tri seta gde je bio preko pet i po sati na terenu, a još ima stomačni virus. Niko ne treba da mu zameri ako večeras izgubi. 1
bags Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ali Rubljeva napacena faca dok je ovaj nas u wc-u.
Arkadija Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Jel sam to dobro čula da Nikola Ćaćić nije pozvan za reprezentaciju za Dejvis kup?
Serena Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 18 minutes ago, Arkadija said: Jel sam to dobro čula da Nikola Ćaćić nije pozvan za reprezentaciju za Dejvis kup? Nije kompatibalan sa Djokovicem u dublu 1
Arkadija Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Pomislila sam da je dečko prošli put ispizdeo kad je morao da igra sa Novakom i da se izgleda usuduio da ima primedbe, pa je ekspresno eliminisan iz reprezentacije.
mlatko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Porastao ovaj mali remorker. Da vidimo jel dorastao TB-b... Nije. Edited November 4, 2023 by mlatko
Arkadija Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Znala sam da će Rubljov na kraju da spiči duplu servis grešku i reket o beton 1
Recommended Posts