Serena Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Zavrsi se Romanova bajka... Dobro je igrao i protiv Kacanova ali ipak nedovoljno za prolaz u cetvrfinale. Kacanov i dalje ima sansu za Torino. U sledecem kolu igra protiv pobednika duela Zverev Cicipas.
Serena Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Cicipas dobio Sasu i plasirao se na zavrsni. Za preostala 2 mesta borice se Zverev, Rune, Hurkac, De Minor i Hacanov.
mlatko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 3 hours ago, Serena said: Stvarno je bezveze ovo sto rade sa rasporedom. Jeste da imaju samo 2 terena ali bi mogli da krenu ranije sa mecevima kako ovaj zadnji ne bi zaglavio do zore. Nije prvi ni poslednji put... jeste nepravda i glupost ali je isto takva glupost ako je Siner predao da bi dokazao nešto nekome. Osvojio 500ku u nedelju (u ne tako dalekom gradu) a Meckenzi nije neki zahtevan protivnik kao ni De Min(ot)aur (...) bar na papiru. Sudeći po Tњ objavi podnosi kandidaturu za PTPA čeirmena a to je onda drugi par rukava...
Serena Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 10 minutes ago, Arkadija said: Đoković zarđao skroz. Nije zardjao nego mu se povraca kad vidi sebe na velikom ekranu 2
Arkadija Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 A šta mu je inače? Malo prebacim na tenis, jer gledam uspon Vođe na N1
duda Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Ja sam baš juče pomislila da se on posle ovolike pauze neće proslaviti u Parizu.
Serena Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Meni se cini da on pizdi na publiku. Bacio je dva x pogled ka nebu i nasao inspiraciju. Malo bolje deluje sad, kreatin je odradio svoje.
Serena Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Tajbrejkovic s pola snage uze drugi set i ode u kupatilo na oporavak.
Serena Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Grikspur poceo da fula forhende, a i na servisu polako popusta. Ajde sad ljubicica da potvrdi brejk🤞
booyaka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Jedan suptilan komentar: volim kad se ovako francuska publika sagne Noletu, jedan po jedan, svi odreda
Recommended Posts