Jump to content

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

Ako osvoji pariz, zagarantovan year end 1. i bez torina

4 minutes ago, Tsai said:

Yolita kaze da nije

9 minutes ago, Tsai said:

treba mu onda još jedna pobeda u torinu

ako kljako pobedi u parizu imace 1490 poen više od karlitosa 

Ah, mislio sam da je preko 500 bodova razlika u rejsu. Pardon

Mada ovakav alkaraz nema sta da trazi u torinu rln

Fric se povukao iz Bersija zbog istegnuca misica, tako da je izvisio za Torino. 

Gledala sam malo Alkaraza sinoc. Izgledao je kao olupina, doduse tako izgleda vecina igraca koja pretekne do ovog dela sezone. 

Nole maestralno odredio kalendar igranja ove sezone a i poklapaju mu se kockice sa stanjima protivnika... 

22 minutes ago, W.F.C. said:

Nole maestralno odredio kalendar igranja ove sezone a i poklapaju mu se kockice sa stanjima protivnika... 

Može se to tako njemu, jer ima više od 30 godina.

Svi mlađi teniseri su bukvalno smrvljeni neprekidnim igranjem na obaveznim turnirima, šitom sveta, na različitim podlogama, sa različitim lopticama. Nedavno sam čula da su loptice postale ogroman problem, jer nisu standardne težine.:blink:

3 hours ago, Arkadija said:

Može se to tako njemu, jer ima više od 30 godina.

Svi mlađi teniseri su bukvalno smrvljeni neprekidnim igranjem na obaveznim turnirima, šitom sveta, na različitim podlogama, sa različitim lopticama. Nedavno sam čula da su loptice postale ogroman problem, jer nisu standardne težine.:blink:

vise je igracima problem sto se od turnira do turnira igraju lopticama razlicite mase. 

Kako Grisa slajsevima melje Medi kolena. 

Valjda ce uspeti ovo da dobije

Idi u persun Griso! 

4 prokockane mec lopte i ribrejk za Medu. Sad ce da ga zgromi ovaj. 

Medino ponasanje u drugom setu je bilo vise nego odvratno. 

Svadjanje sa sudijom, publikom, lomljenje reketa, jedan poen je cak odigrao sa slomljenim. 

Bas je zasluzio da izgubi ovaj mec, ali Grisa mentalna gromada nece to dozvoliti :isuse:

Edited by Serena