October 31, 20231 yr 4 minutes ago, Tsai said: Ako osvoji pariz, zagarantovan year end 1. i bez torina Yolita kaze da nije
October 31, 20231 yr 9 minutes ago, Tsai said: Ako osvoji pariz, zagarantovan year end 1. i bez torina treba mu onda još jedna pobeda u torinu
November 1, 20231 yr Gledala sam malo Alkaraza sinoc. Izgledao je kao olupina, doduse tako izgleda vecina igraca koja pretekne do ovog dela sezone.
November 1, 20231 yr Nole maestralno odredio kalendar igranja ove sezone a i poklapaju mu se kockice sa stanjima protivnika...
November 1, 20231 yr 22 minutes ago, W.F.C. said: Nole maestralno odredio kalendar igranja ove sezone a i poklapaju mu se kockice sa stanjima protivnika... Može se to tako njemu, jer ima više od 30 godina. Svi mlađi teniseri su bukvalno smrvljeni neprekidnim igranjem na obaveznim turnirima, šitom sveta, na različitim podlogama, sa različitim lopticama. Nedavno sam čula da su loptice postale ogroman problem, jer nisu standardne težine.
November 1, 20231 yr 3 hours ago, Arkadija said: Može se to tako njemu, jer ima više od 30 godina. Svi mlađi teniseri su bukvalno smrvljeni neprekidnim igranjem na obaveznim turnirima, šitom sveta, na različitim podlogama, sa različitim lopticama. Nedavno sam čula da su loptice postale ogroman problem, jer nisu standardne težine. vise je igracima problem sto se od turnira do turnira igraju lopticama razlicite mase.
November 1, 20231 yr Idi u persun Griso! 4 prokockane mec lopte i ribrejk za Medu. Sad ce da ga zgromi ovaj.
November 1, 20231 yr Medino ponasanje u drugom setu je bilo vise nego odvratno. Svadjanje sa sudijom, publikom, lomljenje reketa, jedan poen je cak odigrao sa slomljenim. Bas je zasluzio da izgubi ovaj mec, ali Grisa mentalna gromada nece to dozvoliti Edited November 1, 20231 yr by Serena