Jump to content

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

Ben 236 na sat. Udri silo.

Eeee, dok njegovi vršnjaci tapkaju po telefonu on od pelena okreće brojčanik i bilda sa slušalicom.

4 minutes ago, peralozac said:

Eeee, dok njegovi vršnjaci tapkaju po telefonu on od pelena okreće brojčanik i bilda sa slušalicom.

Može im se, imaju mnogo para.

Zezanje na stranu, zar nije bila priča tokom USO da je Tiafoe iz siromašne, a Shelton imućne porodice?

30 minutes ago, peralozac said:

Ajde da priznam da ću da (pokušam da) navijam za telefonistu. Nervira me, ali mi je nekako i simpa ta njegova drčnost što je sve skupa mnogo više emocija nego za Kordu, on mi bukvalno ništa ne izaziva ni + ni -.

Korda je divan, inteligentan, kompletan teniser, koga je uživanje gledati kada je u elementu kao protiv Mede pre neki dan, ili u AUS na početku sezone.

Bravo za Kordu, odmah vratio brejk. 

Ove boksove bi mogli malo manje da prikazuju, ne znam dal me vise nervira balzamovani tata ili plastificirana gospodjica sa roze torbicom u krilu. 

Edited by Serena

16 minutes ago, Ras said:

Korda je divan, inteligentan, kompletan teniser, koga je uživanje gledati kada je u elementu kao protiv Mede pre neki dan, ili u AUS na početku sezone.

Ne sporim kvalitet tenisa, ali me delivery ostavlja ravnodušnim.

porodi nekako prvi set žan baptista telefonista

Pih, ode set ameru u crnoj najlon kesi :lolol: koliko se covek znoji :wacko: mislim da je na izmaku snage

Edited by Serena

Selton crko 🥴

Ispucao se u prvom setu i sad totalni raspad. 

Za razliku od Korde on nema plan, osim da udari sto jace. 

Covek ne zna kud bije :wacko:

Noge teske kao olovo, Korda ga inteligentnom igrom spustio na zemlju. 

Na momente

26756687_1878096672233239_52215185107400

ali uglavnom

s-l1600.jpg

Sad je Korda nagrabusio, Šelton se samopovredio reketom u glavu i povećao IQ, samo ne znamo koliko će da traje :lolol:

Odem na tren do radnje i kenjac se vrati u mec:mad:

:lolol: