Jump to content
IGNORED

MACTEPC 1OOO

TS-CS

Recommended Posts

Posted

Eeee, dok njegovi vršnjaci tapkaju po telefonu on od pelena okreće brojčanik i bilda sa slušalicom.

Posted
4 minutes ago, peralozac said:

Eeee, dok njegovi vršnjaci tapkaju po telefonu on od pelena okreće brojčanik i bilda sa slušalicom.

Može im se, imaju mnogo para.

Posted

Zezanje na stranu, zar nije bila priča tokom USO da je Tiafoe iz siromašne, a Shelton imućne porodice?

Posted
30 minutes ago, peralozac said:

Ajde da priznam da ću da (pokušam da) navijam za telefonistu. Nervira me, ali mi je nekako i simpa ta njegova drčnost što je sve skupa mnogo više emocija nego za Kordu, on mi bukvalno ništa ne izaziva ni + ni -.

Korda je divan, inteligentan, kompletan teniser, koga je uživanje gledati kada je u elementu kao protiv Mede pre neki dan, ili u AUS na početku sezone.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Bravo za Kordu, odmah vratio brejk. 

Ove boksove bi mogli malo manje da prikazuju, ne znam dal me vise nervira balzamovani tata ili plastificirana gospodjica sa roze torbicom u krilu. 

Edited by Serena
Posted
16 minutes ago, Ras said:

Korda je divan, inteligentan, kompletan teniser, koga je uživanje gledati kada je u elementu kao protiv Mede pre neki dan, ili u AUS na početku sezone.

Ne sporim kvalitet tenisa, ali me delivery ostavlja ravnodušnim.

Posted

porodi nekako prvi set žan baptista telefonista

• Haha 1
Posted (edited)

Pih, ode set ameru u crnoj najlon kesi :lolol: koliko se covek znoji :wacko: mislim da je na izmaku snage

Edited by Serena
Posted

Selton crko 🥴

Ispucao se u prvom setu i sad totalni raspad. 

Za razliku od Korde on nema plan, osim da udari sto jace. 

• +1 1
Posted

Covek ne zna kud bije :wacko:

Noge teske kao olovo, Korda ga inteligentnom igrom spustio na zemlju. 

• +1 1
Posted

Sad je Korda nagrabusio, Šelton se samopovredio reketom u glavu i povećao IQ, samo ne znamo koliko će da traje :lolol:

• Haha 1
Posted

Odem na tren do radnje i kenjac se vrati u mec:mad: