August 17, 20231 yr 4 minutes ago, Ras said: Na koju povredu misliš? Od ranije, ili nešto sveže? Verovatno lakat.
August 17, 20231 yr Hurkač dobio Cicipasa, relativno lako. Cici konačno ostavio tatu kod kuće i poveo samo trenera, (Filipusis) , mlađeg brata i devojku sa sobom.
August 17, 20231 yr 44 minutes ago, Serena said: Kako Pol skace po zivcima Alkarazu nikako mu ne lezi. Lepo bi bilo da mu zapadne i na US Open
August 17, 20231 yr U cemu je fazon zasto mu Pol toliko ne odgovara? Karlos protiv njega deluje nervozno i uspaniceno. Evo prekid zbog kise koji ce dobro doci Ameru da se malo konsoliduje i eventualno vrati brejk.
August 18, 20231 yr dosadno mi je od kad ,,masina,, sudi..bas je bez neizvesnosti i ljudskog faktora...a i mogli bi da joj daju neko ime...
August 18, 20231 yr 59 minutes ago, ivy said: dosadno mi je od kad ,,masina,, sudi..bas je bez neizvesnosti i ljudskog faktora...a i mogli bi da joj daju neko ime... Gledam sinoć finiš drugog seta i pitam se što ovaj Pol ne traži čelendž kod nekih servisa koji su bili na granici?
August 18, 20231 yr 17 hours ago, Ras said: Mislim da su dobre šanse da večeras Monfils dobije Đokovića po prvi put u karijeri. koja si ti vezara. Zaspah cekajuci, izem im kisu.
August 18, 20231 yr 16 minutes ago, Tsai said: Gubi kljk od Fritza veceras ,100% @Lancia Lezi spavaj, loži te!
August 18, 20231 yr 1 hour ago, Ras said: @Lancia Lezi spavaj, loži te! Tsai je cmoljka neopevana zaredjali ovi koji imaju dobre sanse da dobiju Djoleta prvi put u karijeri.
August 18, 20231 yr Jao crni Hurkač, zamalo da ispusti meč, a vodio je 6:2 u TB drugog seta, i onda jedva dobi sa 9:7 .
August 19, 20231 yr Đoković Fric H2H 6:0, prvi set 6:0. Skoro da čoveku dođe žao Tejlora kada gleda ovo uvođenje u red kako i dolikuje imenu
August 19, 20231 yr Au sta uradi zardjali covek bez servisa sa naspanovanim Fricom Znaci od bruke i sramote nikada vise da ne pomene onaj mec sa AO u kom je Novak "folirao" povredu i zahvaljujuci tome ga dobio u petom setu Stize Novak do polufinala mastersa uz samo 3 sata igre koliko je trajao Alkarazov mec protiv Pola. Ako ovde uzme titulu onda ce morati dogodine da zapne u MC i napravi trecu kolekciju.