May 7, 20231 yr 8 hours ago, Max Morlock said: Bolje da ne kažem na šta podseća ovaj pehar koji su joj dali Mene ni na sta, mozda nisam doboljno mastovita Muski pehar mi lici na zrno kafe, a ovaj stvarno ni na sta.
May 7, 20231 yr Vuče malo na dizajn Al Bayt stadiona u Kataru http://stadiony.net/pictures/stadiums/qat/al_wakrah_stadium/al_wakrah_stadium12.jpg
May 7, 20231 yr Uz sve poštovanje prema Štrumpfu, mislim da slobodno može da se kaže da ovo neće (dugo) potrajati...
May 7, 20231 yr Struf poklanja sakom i kapom. Kao da ne moze u kontinuitetu vise od 3 gema da odigra kako valja. Edited May 7, 20231 yr by Serena
May 7, 20231 yr 8 minutes ago, Serena said: Struf poklanja sakom i kapom. Kao da ne moze u kontinuitetu vise od 3 gema da odigra kako valja. Nervoza i loš mentalitet, ono poklanjanje gema posle 0:40 na kraju prvog seta je bilo kriminalno. I dalje nije sve gotovo, vodi 4-1 u drugom, ali nekako i dalje nemam poverenja u njega...
May 7, 20231 yr Recept, jaki udarci i smirena igra, kao Sinner inace, ko udje u nadgornjavanje sa Alkarasom, najebao je.
May 7, 20231 yr Siner isto ima česte gubitke koncentracije, i te kakve, kao npr. protiv Noleta. Ali slažem se da je to ključ, barem dok je Alkatraz još mlad i neiskusan... Edited May 7, 20231 yr by Jeremija
May 7, 20231 yr 5 minutes ago, Fakundo Sava said: Kako fine skupljačice lopti A niko ne javlja Umalo da propustim Ovo je skoro pa čedno izdanje dotičnih. Pre desetak godina su bile u kupačim kostimima. I znatno starije.
May 7, 20231 yr I sredi Gargamel Strumfa dok su lepe Strumfete trckarale unaokolo skupljajuci zute loptice Edited May 7, 20231 yr by Serena