May 2, 20231 yr Ajde on, nov je na ovakvim turnirima, ali Fric na 6:5 u tb na kraju izgubio oba svoja servisa i sad vratio mini brejk za 7:7, prava WTA drama
May 2, 20231 yr Momci su sibali muski, bar ovo malo sto sam ja gledala. Izgubi Fric od coveka koji do Madrida nije dobio ni jedan mec ni na jednom mastersu.
May 2, 20231 yr Cicijev mec pocinje na Santani kad zavrse Sakari i Begu, znaci tek oko 23.15. Stvarno nema smisla.
May 3, 20231 yr Cicijev mec pocinje na Santani kad zavrse Sakari i Begu, znaci tek oko 23.15. Stvarno nema smisla. Dobi brzinski, a dobro jer igra sutra... što meni više nema smisla. 1/2f je u petak?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 3, 20231 yr 1 hour ago, Lancia said: O, jbt sad jos fali da izvlaci gace iz bulje. Ne moze Spanac biti normalan i dopadljiv, ne vredi izgleda
May 3, 20231 yr 1 minute ago, Zli Gli said: Ne moze Spanac biti normalan i dopadljiv, ne vredi izgleda
May 3, 20231 yr 4 minutes ago, Zli Gli said: Ne moze Spanac biti normalan i dopadljiv, ne vredi izgleda A ako je u pitajnu forumski Španac?
May 3, 20231 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Ne moze Spanac biti normalan i dopadljiv, ne vredi izgleda Ja znam dva normalna, ex tenisera, a jedan od njih i veoma dopadljiv Daca i D(F)eliciano