Arkadija Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Bezobrazan ovaj Rune samo tako. Upravu je Zli kada kaže da ga treba išamarati. 1
Lancia Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Just now, Arkadija said: Bezobrazan ovaj Rune samo tako. Upravu je Zli kada kaže da ga treba išamarati. Uspeo je i uvek mirnog Sinnera da izvede iz takta. Mali atleta jeste iritantan ali igra dobar tenis, rizikuje dosta, ne brenuje nikoga. 2
Arkadija Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Pobedi Rune. Stvarno igra dobar tenis, ali mu je ponašanje bezobrazno. 2
Zli Gli Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Dobi atleta, uzas. Nisam profi sportista ali sam veci i jaci atleta od njega svakako i prijavljujem se da ga isamaram u ime svih nas koje nervira ako nekad dodje u Beograd ili na Banja Luka Open.
Lancia Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Zasluzeno, jbg. Rune ga je vise poremetio sa dubinsko-kratkim promenama, nego Sinner njega sa setanjem levo-desno. Sinner je imao i dosta netipicnih nepreciznih udaraca, izgleda da mu je Zlijev ljubimac usao u glavu.
Midžeta Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 On 8. 4. 2023. at 3:01, Midgeta said: Ovo bi mogao da uzme Rune goat Reveal hidden contents Nadam se da sam ga urekla ovim jer je megagigaultra iritantan Ja sam kriva za ovo 2
Lancia Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 1 minute ago, Zli Gli said: Dobi atleta, uzas. Nisam profi sportista ali sam veci i jaci atleta od njega svakako i prijavljujem se da ga isamaram u ime svih nas koje nervira ako nekad dodje u Beograd ili na Banja Luka Open. Mali je miks Dolgopolova i Rodika, zajebana vrsta. Kako Skandinavce krasi rad i disciplina, gledacemo ga dugo na turu, jedino dobar samar spasava stvar.
Zli Gli Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Ma dobar je igrac, raznovrsno igra, bice zajeban ko kratko cebe definitivno. A jeste iritantan do bola ali zezam se malo, ne nervira me uopste toliko. I niko nije kao Dolgopolov, onaj se kretao i skakutao kao da ima propeler u dupetu, jako je lud bio 2
Midžeta Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 3 minutes ago, Lancia said: Ne vidim kako Rubljev moze da ga dobije Pa tesko, ali bilo bi lepo da Dzeger uzme jedan masters 1000, mada ovaj je def zajebaniji igrac 1
Lancia Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 3 minutes ago, Zli Gli said: Ma dobar je igrac, raznovrsno igra, bice zajeban ko kratko cebe definitivno. A jeste iritantan do bola ali zezam se malo, ne nervira me uopste toliko. I niko nije kao Dolgopolov, onaj se kretao i skakutao kao da ima propeler u dupetu, jako je lud bio Dolgopolov, Rodik, Juzni, Sapovalov...da je vecina ovakva, ne bih mogao da gledam tenis. OK, sve su to bili i jesu atraktivni igraci, ali me cine nervoznim, posle idem ko leptirica na svetlo.
Zli Gli Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 I Rubljev je ekstremno nervozan na ovom turniru, mozda je i inace takav ali nisam obracao paznju do sad. Lik vodi npr. 5:2 i 0;30 i napravi neku gresku, to drama, to nervni slom, cuda... Nadam se da folira inace mu se ne pise dobro sa zivcima. Od ovih koje si nabrojao Juznji je ipak najbolesniji a od svih meni poznatih najgori je ubedljivo Gabasvili, onu lobanju ne bi valjalo sresti u mraku a ni po danu, izgleda kao serijski ubica.
Lancia Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 (edited) To je ovaj lik?¿ izgleda zajebato, meni je iskreno promakao ispod radara, ne pamtim da sam ga gledao. Edited April 15, 2023 by Lancia 1
Serena Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 (edited) Meni Danac na Sapovalova lici ni njega kamerman ne moze stici izmedju dva poena To haoticno trckaranje tamos vamos i skakutanje u mestu pre servisa normalnom coveku oduzimaju mnogo energije, a njih dvojica kao da se tako navijaju I Cicipas je slican njima samo "vozi" u malo manjoj brzini. Ali kakve reflekse ima Rune Siner mu vrati servis jako brzo i duboko, pod noge, a ovaj brzinom svetlosti ispaljuje viner u sami ugao terena. Ono sto sam ja videla od meca, a to je pola treceg seta, Rune zasluzio pobedu. Sto kaze Gli, covek je zajeban kao kratko cebe. Meda o Runeu "Honestly, I think he's a better tennis player than me on clay. It was a shame I didn't have a little more rest because yesterday I finished very late. My feeling is that Rune is going to be a tremendously dangerous player on clay for the next few years." Edited April 15, 2023 by Serena 3
Midžeta Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Napravio brejk Rune, ali Dzeger se nije dao i odma je ribrejkovao, ima nade
Recommended Posts