Jump to content

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

Kad neko napiše Coco prvo pomislim na Coco Wandeveghe D

• Replies 2.7k
  • Views 141.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Javljam se iz Rima gde sam se danas licno uverila da je sa Novakom sve ok  Gledala sam Medjedovicev ceo mec i bas sam se odusevila sa koliko zara on igra. Puca od samopouzdanja, a i fizicka sprem

Posted Images

Ta Coco je penzionerka.

Pocinje mec Muzeti-Alkaraz. Hoce li baletan uspeti da se osveti spanskoj šiški za poraz u finalu MC?

On 16. 5. 2025. at 13:38, Serena said:

Pocinje mec Muzeti-Alkaraz. Hoce li baletan uspeti da se osveti spanskoj šiški za poraz u finalu MC?

Neće

On 16. 5. 2025. at 15:46, Arkadija said:

Neće

Prebice ga zena, a i mali Ludovico ima da ga sredi wicked

Sad cu da navijam za gresnika pa ce Pol da pobedi wub

Mala loptica skocica Paolini igra finale u obe konkurencije.

Alcaraz vs Musetti, prvi poen u 6. gemu drugog seta - spektakl!

Pumpaju mediji za ovaj duel u finalu ali ne mogu nikako izbeci u statistikama ovu trojicu.

Paolini razbucala Koko Gof, naročito u drugom setu. Zasluženo osvojen Rim.

On 17. 5. 2025. at 17:36, Arkadija said:

Paolini razbucala Koko Gof, naročito u drugom setu. Zasluženo osvojen Rim.

Pomogla joj je Zeng prekljuce. Odigrale su jako dug i iscrpljujuci mec, skoro 4 sata trajao i zavrsen posle ponoci.

Meni je svakako drago sto je osvojila simpaticna loptica skocica ❤️

Nakon 40 godina konacno Italijanka da podigne trofej u Rimu, jes da nije cistokrvna ali ako sutra osvoji titulu i u dublu, sa Erani, oprostice joj africke korene i mamu Poljakinju rolleyes

I Sinera su prihvatili tek kad je osvojio salataru.

8PSCiqp.jpeg

Paolini spram Coco izgleda kao klinka sa juniorskim trofejcicem lolol

Kakva radost za malenu Dzasmin wub

Edited by Serena

• Author

kvote drze Sinera za favorita u finalu. nisam bas siguran. za mene je trenutno Alkaraz the one to beat i na RG i na sljaci generalno uprkos oscilacijama i sitnim povredama.

Gross tipuje 2:1 karlitos. slazem se sa prognozom

prvi njihov medjusobni duel u finalu nekog elitnog atp turnira.

kaskaju vec solidno za najvecim rivalstvom open ere (Nole-Rafa) i po finalima i u medjusobnim u tom uzrastu ali oni su sadasnjost i buducnost, pa da vidimo dokle ce terati

dobro je sto Muzeti upada medju 8 nosilaca na RG, bice tamo augodan kao kratko cebe. napreduje konstantno. nisu to dzinovski koraci kao prva dvojica ali je svake sezone sve bolji. setimo se proslogodisnjeg ponocnog epika izmedju njega i Novaka u bulonjskoj sumi

a Nole ko Nole, krenuo sad malo da goatuje i van terena

trazi wild kartu za Lajovica umesto appearance fee-ja u Zenevi, bojkotuje omiljeni masters zbog atp i wada hohstaplera, itd

Italijanske Palcice osvojile Rim

Sara 164cm, Paolini 163 mada izgleda jos niza.