May 16May 16 Pocinje mec Muzeti-Alkaraz. Hoce li baletan uspeti da se osveti spanskoj šiški za poraz u finalu MC?
May 16May 16 On 16. 5. 2025. at 13:38, Serena said: Pocinje mec Muzeti-Alkaraz. Hoce li baletan uspeti da se osveti spanskoj šiški za poraz u finalu MC?Neće
May 16May 16 On 16. 5. 2025. at 15:46, Arkadija said: NećePrebice ga zena, a i mali Ludovico ima da ga sredi
May 17May 17 Pumpaju mediji za ovaj duel u finalu ali ne mogu nikako izbeci u statistikama ovu trojicu.
May 17May 17 On 17. 5. 2025. at 17:36, Arkadija said: Paolini razbucala Koko Gof, naročito u drugom setu. Zasluženo osvojen Rim.Pomogla joj je Zeng prekljuce. Odigrale su jako dug i iscrpljujuci mec, skoro 4 sata trajao i zavrsen posle ponoci.Meni je svakako drago sto je osvojila simpaticna loptica skocica ❤️Nakon 40 godina konacno Italijanka da podigne trofej u Rimu, jes da nije cistokrvna ali ako sutra osvoji titulu i u dublu, sa Erani, oprostice joj africke korene i mamu Poljakinju I Sinera su prihvatili tek kad je osvojio salataru.
May 18May 18 Author kvote drze Sinera za favorita u finalu. nisam bas siguran. za mene je trenutno Alkaraz the one to beat i na RG i na sljaci generalno uprkos oscilacijama i sitnim povredama.Gross tipuje 2:1 karlitos. slazem se sa prognozomprvi njihov medjusobni duel u finalu nekog elitnog atp turnira.kaskaju vec solidno za najvecim rivalstvom open ere (Nole-Rafa) i po finalima i u medjusobnim u tom uzrastu ali oni su sadasnjost i buducnost, pa da vidimo dokle ce teratidobro je sto Muzeti upada medju 8 nosilaca na RG, bice tamo augodan kao kratko cebe. napreduje konstantno. nisu to dzinovski koraci kao prva dvojica ali je svake sezone sve bolji. setimo se proslogodisnjeg ponocnog epika izmedju njega i Novaka u bulonjskoj sumia Nole ko Nole, krenuo sad malo da goatuje i van terenatrazi wild kartu za Lajovica umesto appearance fee-ja u Zenevi, bojkotuje omiljeni masters zbog atp i wada hohstaplera, itd