Jump to content

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

Novaka je izgleda nekako prvo glava izdala a ne telo.

1 minute ago, bags said:

Novaka je izgleda nekako prvo glava izdala a ne telo.

Ni telo više nije u najboljem stanju.

Za ovog malog verovatno više nikad nećemo čuti, odigrao je meč karijere pre nego je ona zaista i počela, ali tako je to... Jbg.

Kad mu istice ugovor sa Lacoste?

Mozda samo otaljava poslednje obaveze prema njima.

@Arkadija gde si slusala Viskovica?

30 minutes ago, Arkadija said:

Ovo je već skandalozno šta Novak sebi priređuje, da gubi u prvom meču od drugorazrednog igrača.

Nije osvojio ni jedan ključni poen, za razliku od Arnaldija koji ih je osvojio sve, plus 32 neiznuđene greške.

Veliki igrač mora znati kada je dosta.

Kao što sam ti reko Nole se čuva za RG tongue

treba da preskace sljaku skroz ko deda sto je radio nekoliko puta i all in na vimbi i us open

59 minutes ago, Serena said:

Kad mu istice ugovor sa Lacoste?

Mozda samo otaljava poslednje obaveze prema njima.

@Arkadija gde si slusala Viskovica?

Na portalu sport kluba išli su live on i Govedarica. Bilo je super. Komentarisali su, samo što nisu psovali, nervirali se , navijali, govorili svašta nešto, što nikada ne bi u pravom prenosu.

• Author

mislim da planira odigrati svih devet mastersa ove sezone, sto nije cesta praksa medju ostalim top igracima a kamo li teniserima njegovih godina ... sto nije radio u post covid periodu, pa sta uradi uradi

pristup u odosu na slemove je kriminalan. kretanje u rangu fonjinija, ono u monte karlu pogotovo, danas uhvatih tek par minuta pa pretpostavljam ...

6 hours ago, Arkadija said:

Uspeo je da vrati brejk.

Nestanak struje u Španiji, 28. april

Poremećaj u napajanju električnom energijom izazvao je potpuni kolaps u većem dijelu Španije i Portugala u ponedjeljak.

Došlo je do obustave metroa i željezničkog saobraćaja, isključenja telefonskih usluga te gašenja semafora i bankomata za 50 miliona ljudi koji žive na Iberskom poluotoku, piše Associated Press (AP).

Španski distributer energije Red Eléctrica saopćio je da će obnova napajanja u potpunosti za zemlju i susjedni Portugal trajati od šest do 10 sati. Do poslijepodneva, napajanje je postepeno obnovljeno na sjeveru, jugu i zapadu poluotoka, saopćila je kompanija.

Zašto ovi slepci sa Arene ne prenose na dva kanala tenis, nego samo na jednom, iako im piše da je i na tom drugom prenos tenisa???

Na svim ostalim kanalima nema nista direktno, nego sve reprize fudbala od proslog vikenda, tako da im tebis ne remeti ravnotetu u sili.

zato sto ih bukvalno boli uvo za tenis!

kukala sam vec ali kakav epski pad sa 5-6 a nekad bobami i 7-8 kanala prenosa tenisa na ova bedna dva i to jedva isuse

Nisam mislila da ću ikada da napišem nešto pohvalno o Eurosportu i tenisu, ali evo, srećom 3 GS-a prenosi Eurosport, a ne ove budale. Jedino mi je žao što je Vimbldon na Areni, pa će mi upropastiti gledanje najomiljenijeg slema.

Meni je od svih slemova baš Wimbledon najlošiji za gledanje.