March 31Mar 31 59 minutes ago, Serena said:Meni se cini da on u ovim godinama bolju formu vise nikada nece postici.To nećemo pouzdano znati sve do RG i Vimbldona,. Do tada, pumpam.
March 31Mar 31 Author 41 minutes ago, Serena said:Ne znam ni kako je stigao do TB u drugom.krenuo je da krizira sredinom drugog seta ali je ipak odigrao egal mec do kraja. zavrsilo je sa jednakim brojem poena, dakle nijanse su odlucile. vise nego solidna priprema za sljaku, imajuci u vidu kako je okoncao nastup na AOjedino me malo kopka to nesto o cemu nece da prica. samo da nije obnova povrede, a ako je u vezi organizacije i rasporeda ko ih yebe. u izjavi na srpskom je bio vidno razocaran. da to cekanje na stotku ne postane balast u narednim eventima, a ne bi trebalo. imam osecaj da pokidati na RG zesce nego li na olimpijskim ... samo ozljeda bez molicuMenšik impresivan bice poseban gust gledati ga kako skida skalpove veteranima Sineru, Alkarazu & co
March 31Mar 31 58 minutes ago, TS-CS said:a ako je u vezi organizacije i rasporedaJa bih rekao da je to, ako moram da nagađam. Jeste bezveze skroz
March 31Mar 31 Gledam ovu KZS i vidim oteceno levo oko reko covece ko zna sta ga napalo, a ono video obrnut 14 minutes ago, mire said:rekoh prekjuče Isto sam i ja mislila ali nisam htela da mracim.
April 5Apr 5 Ako bi osvojio MC bilo bi to 3x svi mastersi, a niko nema ni 1x. Obzirom da ce biti hladno i kisovito nema nista od stote do daljnjeg.
April 7Apr 7 Nista od klasika Djovak - Vava.Tabilo koji ga je u Rimu, nakon onog "potresa mozga", rasturio za sat i 8 minuta imace lepu priliku da h2h poveca na 2 0.Vidim da je vreme uzasno. Sivilo, vlaga i hladnoca.Bu koji veze nama sa sljakom skoluje Muzetija.
April 7Apr 7 16 hours ago, W.F.C. said:Od sutra na Areni premium 3 od 11h svaki dan ide Montekarlo.Da mi je samo znati ko ce biti komentator :)
April 8Apr 8 Od nasih momaka u zrebu ostao jos samo Novak. Sutra u 2 servira osvetu Cileancu Tabilu.Djere ispao u kvalama od Ducija, a ovaj danas izgubio od Kobolija za sat i 18min, 64 62.Kecmanovic je uzeo set Tijafou, imao mec loptu u trecem na 5 4 i uspeo da izgubi u TB, 7 5.Vidim da se Zveki mucio sa Boss manekenom i uspeo da izgubi. Novaku se otvara zreb Sto da ne, do stote kod kuce
April 9Apr 9 Author dobro igra Beretini opet, valjalo bi ga zaobici u ranoj fazi na slemovima ...mada vidim da se vraca u 30, te ce biti nosilac
April 9Apr 9 Novak po očekivanju loš. Možda se poboljša u drugom setu, ali nešto ne verujem. Neiznuđene greške se samo nižu, servis očajan, naročito drugi.
April 9Apr 9 2 minutes ago, Arkadija said:Novak po očekivanju loš. Možda se poboljša u drugom setu, ali nešto ne verujem. Neiznuđene greške se samo nižu, servis očajan, naročito drugi.tabilo opet kljaku nabilo