Monday at 14:091 day 59 minutes ago, Serena said:Meni se cini da on u ovim godinama bolju formu vise nikada nece postici.To nećemo pouzdano znati sve do RG i Vimbldona,. Do tada, pumpam.
Monday at 15:071 day Author 41 minutes ago, Serena said:Ne znam ni kako je stigao do TB u drugom.krenuo je da krizira sredinom drugog seta ali je ipak odigrao egal mec do kraja. zavrsilo je sa jednakim brojem poena, dakle nijanse su odlucile. vise nego solidna priprema za sljaku, imajuci u vidu kako je okoncao nastup na AOjedino me malo kopka to nesto o cemu nece da prica. samo da nije obnova povrede, a ako je u vezi organizacije i rasporeda ko ih yebe. u izjavi na srpskom je bio vidno razocaran. da to cekanje na stotku ne postane balast u narednim eventima, a ne bi trebalo. imam osecaj da pokidati na RG zesce nego li na olimpijskim ... samo ozljeda bez molicuMenšik impresivan bice poseban gust gledati ga kako skida skalpove veteranima Sineru, Alkarazu & co
Monday at 16:061 day 58 minutes ago, TS-CS said:a ako je u vezi organizacije i rasporedaJa bih rekao da je to, ako moram da nagađam. Jeste bezveze skroz
Monday at 16:101 day Gledam ovu KZS i vidim oteceno levo oko reko covece ko zna sta ga napalo, a ono video obrnut 14 minutes ago, mire said:rekoh prekjuče Isto sam i ja mislila ali nisam htela da mracim.