Monday at 00:452 days 5 minutes ago, Tsai said:sta je bilo? sad sam upalioSmešan mi bio Novak u teretani, nešto je proveravao sa palčevima, vrv zbog oka.
Monday at 03:152 days Mensik je samo imao mladost na svojoj strani i bolje je podneo 5 odlozenih sati i vlagu. Krs od igraca, nece napraviti ni Berdihovu karijeru, potpisujem. Pumpamo dalje Nolo, ko zna zasto je ovo dobro, doci ce neki grend slem do kraja godine, mozda bas USO.
Monday at 05:581 day Nisam gledala, valjda ću uhvatiti reprizu neku danas, ako SK još bude postojao popodne, kad se vratim sa posla. Jbt, ne mogu da zamislim da gledam tenis , a da ne komentarišu Viško i Govedarica. Ne znam šta na areni zamišljaju da urade povodom tenisa, ali neće biti isto, sigurno.Šteta za Novaka, bila je ovo kolosalna prilika da osvoji tu stotku. BTW, otok ispod oka je imao i u meču sa Grišom, samo nije bio ovoliko upadljiv.
Monday at 06:051 day 4 minutes ago, Arkadija said:ne mogu da zamislim da gledam tenis , a da ne komentarišu Viško i Govedarica.Ovo 5 minutes ago, Arkadija said:Šteta za Novaka, bila je ovo kolosalna prilika da osvoji tu stotku.A i ovo.
Monday at 08:151 day Bila je ovo dobra prilika, ali je došla prerano. Nema Novak još formu za jače mečeve i suviše je lako došao do finala.Ništa, okrećemo se obavezama na šljaci. Tipujem na Rim za stotku.
Monday at 12:451 day Meni se cini da on u ovim godinama bolju formu vise nikada nece postici.Delovao je skroz ok do finala. Bili su teski uslovi za igru ali je momak preko puta to lakse podneo jer je mladji 18 godina. Osim toga imao je hrabrosti, snage i mentalnu stabilnost da u bitnim momentima ne popusti iako je na drugoj strani mreze bio GOAT. Na Novakovu igru je mozda uticalo i ono proklizavanje i strah od povrede, ali definitivno i pozutela krstenica sve vise dolazi do izrazaja.Govedarica mi nece nedostajati, Visko jako
Monday at 13:581 day Sinoc sam gledala samo prvi set, sad videh ovoNe znam ni kako je stigao do TB u drugom.