Sunday at 22:142 days Ja sam na prethodnom mecu videla malu kesicu ispod desnog oka al reko stari covek oklembesio mu se podocnjak, a ono oteklo.Mozda mu je nesto upalo, ne bi me cudilo koliko je duvao vetar.Meni je pre par godina upala musica i za par sati se skroz zatvorilo oko.Rekli su mi da je verovatno bila zarazena musica.
Sunday at 22:382 days Aj sto nemaju krov ali da nisu mogli neku ceradu da obezbede da pokriju bar teren da ne moraju da ga feniraju nakon svake kisice.
Sunday at 22:462 days jel to opet pada kišurdača mrtva? sve joj jebem. istempirao da gledam sa ortacima finale posle sto godina, otkazali, onda se obradovao kad je prestala da ću bar pogledati sam na lap topu
Monday at 00:082 days to to , kakve ste carice, imale 5:4 i prosulebravo legende, ponosni su svi na vas
Monday at 00:102 days Znaci u 3, jbgaA ne, sta je ovo, na poene se igra, valjda ce brze da ideDa, bravooo Edited Monday at 00:132 days by W.F.C.
Monday at 00:112 days Verovatno se nisam ovako iznervirao na prosutu prednost Andreeve i Snajder u ovom taj brejku ni kad je Novak izgubio od Medvedeva