Jump to content

MACTEPC 1OOO

Featured Replies

14 minutes ago, Serena said:

Dok palme njisu grane...

Za nedelju kisa u najavi, a nema krova.

Znači u ponedeljek se igra

Grigorova magija

Prizeljkivao sam Beretinija u finalu, jer je Novak poznat kao "Grof Monte Kristo" teniskog sveta i da poludi kad treba neka osveta da se servira, ali nije ni Fric los izbor. Ako Amerikanac i danas odigra duzi mec nakon 37 gemova protiv Beretinija, bice dinstan i pre pocetka finala.

Edited by JohnnyD

Otpao Fric, Menšik u finalu. Ne bi trebalo da bude problema, ali da sačekamo kraj.

4 hours ago, Engineer said:

Otpao Fric, Menšik u finalu. Ne bi trebalo da bude problema, ali da sačekamo kraj.

Ne bi trebalo da bude, mada sam ja mirnija kad igra protiv starih mušterija nego kad igra protiv novih nada. H2H sa Fricom mu je 10 : 0, a sa Menšikom je valjda odigrao samo jedan meč i dobio.

biće menšik jeben igrač

On 28. 3. 2025. at 0:00, Cash said:

Nole pobedi a niko osim Serene da išta napiše.Izgleda ste se svi smorili zbog Partizana D

Otpratimo, ali s pola gasa.

Mi smo ti svi ovde manje ili više u partizani-nemci fazonu, taj neki rad. Nema više ni privida normalnosti.

Edited by Ras

• Author
1 hour ago, mire said:

biće menšik jeben igrač

momak nije ni 10% ishajpovan kao Fonseka npr, a barabar su kad je potencijal u pitanju. takvi obicno pokvare zurku kod pognoza i predikcija, kao Medo kod nextovaca i sl.

sa onakvim serverskim arsenalom i gabaritima prosto mora biti nesto od njega

Valjda će se ipak igrati u nedelju. Tačno bi Novakov 100. trofej bio poslednji SK prenos, još bi sigurno Viško prenosio i ugasio svetlo.

2 hours ago, Malvo said:

Valjda će se ipak igrati u nedelju. Tačno bi Novakov 100. trofej bio poslednji SK prenos, još bi sigurno Viško prenosio i ugasio svetlo.

Molim? Sta se desava sa prenisima? Gde se sele?

Zamisli da sam postavio neki gif sa Koštunicom.

34 minutes ago, Malvo said:

Zamisli da sam postavio neki gif sa Koštunicom.

Zamislila 😅

Ne zivim u Srbiji ali imam sbb i za sad sve sljaka, znaci od prvog vise nece?

Edited by Serena

5 minutes ago, Serena said:

Zamislila 😅

Ne zivim u Srbiji ali imam sbb i za sad sve sljaka, znaci od prvog vise nece?

Od 1. aprila umesto SK dobijamo Arene na SBB-u. Najavljen je poseban kanal samo za tenis.

Mi smo u avgustu platili pretplatu za celu godinu i nismo do sad imali arenu.

Sta li ce sa nama biti think

Just now, Serena said:

Mi smo u avgustu platili pretplatu za celu godinu i nismo do sad imali arenu.

Sta li ce sa nama biti think

SBB je prodat. Domaći korisnici Yettelu a inostrani MTS-u. Proveri gde si tu ti. Arene svi dobijaju, ali ako si ubuduće na mtsu nećeš imati N1 i novu S vrv.