Thursday at 08:114 days 27 minutes ago, Arkadija said:Novak igra tek večeras po našem, ako sam dobro shvatila?Trebao je da igra sinoc zadnji mec u vecernjem terminu ali su se oduzili svi prethodni mecevi na glavnom terenu te su Pegula i Radukanu zavrsile posle 11.Atp je odlucio da postuje pravila tj da ne zapocinje mec posle 11 tako da je odlozen za danas. Imace dan odmora manje od Grise pred mec SF. Jbg pravila su pravila, a on se bori za postovanje istih.
Thursday at 08:214 days Bacih pogled na zavrsnicu proslogodisnjeg izdanja Majamija.Nadam se da Grisa nece ponoviti proslogodisnji rezultat 😅
Thursday at 21:373 days 13 hours ago, Serena said:Imace dan odmora manje od Grise pred mec SF.A kako sad izgleda u 2. setu možda i 3 dana više pred sledeći turnir
Thursday at 22:113 days Kad ga pre otrese a gubio 4:1 u drugom... Nece biti lako sa bratka ali ipak...
Thursday at 22:273 days Korda je u prvom setu izgledao ko usran golub, mislila sam da ce predati, a on se u drugom razgoropadio.Novak je bezveze trcao za nekim nemogucim loptama, a posle ostajao bez daha al ajde on zna bolje.Grisa se juce bas potrosio, zasluzio je dan vise odmora.Mene brine Beretini. Podloga je idealna za servere, a i bekend je popravio. Edited Thursday at 22:283 days by Serena
Thursday at 23:003 days Nole pobedi a niko osim Serene da išta napiše.Izgleda ste se svi smorili zbog Partizana
Thursday at 23:403 days 38 minutes ago, Cash said:Nole pobedi a niko osim Serene da išta napiše.Izgleda ste se svi smorili zbog Partizana Al zato Serena nema pojma sta se desilo partizanu 😅
Friday at 06:443 days 8 hours ago, Serena said:Mene brine Beretini. Podloga je idealna za servere, a i bekend je popravioResio ga Gejbl Tri sata se macevali.Znaci u finalu protiv Mensika.
Friday at 06:593 days Mlada Filipinka je bas skupo prodala kozu. Ima strasan bekend, jak precizan i tezak za citanje. Snagu generise celim telom ukljucujuci i zaokret grudnim kosem, kao Novak, a rucnim zglobom u zadnjem trenutku definise smer. Bice ona kratko cebe mnogima, posebno sto je levoruka, a trenira u Rafinoj akademiji. Cestitao joj pobedu protiv Ige na xu.
Friday at 19:302 days 2 minutes ago, Serena said:Sta bi ovo sa publikom? Neko je provocirao Grisu?Da, morali su nekoga da izbace.