March 18Mar 18 On 17. 3. 2025. at 0:42, Midžeta said: Pročitala sam protiv Ćacija i mislim kako su i do Indian Welsa došli Nebo je granica
March 19Mar 19 On 16. 3. 2025. at 16:51, TS-CS said: protiv Ćicija Jbt, čitam protiv Ćacija Edit: sad tek videh da nisam bio jedini ...eh živote u Srbiji Edited March 19Mar 19 by Max Morlock
March 23Mar 23 17 hours ago, Engineer said:Ispali Alkaraz i Medvedev?! Ajde Novače do stotke, sad ili nikad :DSa Medom je trebao da igra 1/4F, Alkarazom SF, a Sinera nema u F.Bolju priliku od ove tesko da ce dobiti.Juce je delovao bas dobro, brz, lagan i precizan.Servis i ritern ferceraju, pa je bilo dosta lakih poena.Opelka izbacio Runea, Wong Seltona.
Sunday at 15:305 days Na SK stavili da komentariše tenis neko ko ima tešku govornu manu. Čovek ne izgovra Č,Š;Ć, Ž. Povremeno uspe da izgovori Š.Tako da meC igra HaCanov koji Cesto izlazi na mreZu.Možda sam staromodna i zadrta, ali meni ovo nije za komentatora. Edited Sunday at 15:305 days by Arkadija
Sunday at 16:295 days Author Milo Lekic, glumac u pokusaju ...mada je on jos ok kakvi su ostali smaraci
Sunday at 23:385 days 1 hour ago, Serena said:Sta mi radi Ugo sa slajsevima, DS i lobovima. Ako ode u treci nista od stote.Ne meni nego Novaku Uspeo je da resi u TB laganice 7 1, ali do TB bilo cupavo.U utorak protiv Muzetija. Edited Sunday at 23:395 days by Serena
Sunday at 23:485 days Kiz u slobodnom padu nakon osvajanja AO.Mlada Filipinka je od trinaeste godine kod Rafe na akademiji. Edited Sunday at 23:505 days by Serena
Monday at 14:434 days Ovaj covek ce mi bas nedostajati kad se penzioniseTrenutno je najstariji Wawa 39g pa Gaske i Monfa 38, Fognjini i Djovak 37.
Tuesday at 18:333 days Author Korda nije htio uzeti poen kod prekida zbog kise kad se Monfis poklizao na mokrom terenu. svaka cast za fer plej. pritom ga izgleda muci zglob desne sake zbog cega je trazio medical. znam da je ranije pauzirao zbog iste povrede. steta. yebene loptice
Tuesday at 21:293 days 7 hours ago, Arkadija said:Što je meni iritantan Fonseka, ne umem da opišem zašto, tako.zrači.I meni je bas antipatican, a mislila sam da od Seltona gore ne moze.
Tuesday at 23:123 days Ferguson je uradio odlicni stvar, naljutio Djovaka Edited Tuesday at 23:133 days by Serena