February 1, 20232 yr 8 hours ago, Valkyrie said: Sve one vukojebine na jugu su bez A, npr kultno Pečenjevce kao na primer mahale u opšini crna trava: obradovci, žutine, samčekinci, crvenkovci, dejićeve, ivićeve, ruplje, brod, del, pročolovci i popovi gde je rođen milentije popović.
February 1, 20232 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: predejane 5 hours ago, Mercuzzio said: Divčibare 4 hours ago, Ros said: Martinci, Voganj 3 hours ago, dùda said: Drvar, Goražde 49 minutes ago, slepa živana said: obradovci, samčekinci Hehe Obudovci, Šepšin, Vrčin, Rudovci...
February 1, 20232 yr 4 minutes ago, Valkyrie said: Hehe Obudovci, Šepšin, Vrčin, Rudovci... Još ja dobra 2-3 minuta tražim neku geografsku povezanost svih ovih što si kvotovala...
February 1, 20232 yr Jel neko spominjao rasinski kraj? Djunis, Globoder, Tekije, Bele Vode, Kukljin, Konjuh, Srnje, Celije.... ima i kolko oces. A u Hrvatskoj je tu rodno mesto moje materi: Runovici pored Imotskog. Inace Imotski ima mlogo dobro jezero i stadion, oba uklesana u planinu:
February 1, 20232 yr Sip, Golubinje, Štubik, Petrovo Selo, Kučevo, Krepoljin, Bor, Zlot, Topli Do, Krivi Vir
February 2, 20232 yr 9 hours ago, Shan Jan said: Jel neko spominjao rasinski kraj? Djunis, Globoder, Tekije, Bele Vode, Kukljin, Konjuh, Srnje, Celije.... ima i kolko oces. Bivolje, Kobilje, Srndalje, Mrzenica..tu mi je tazbina. Kod mene u kraju..Izbiste, Grebenac, Vojvodinci, Kustilj,
February 2, 20232 yr Author 10 minutes ago, SNARC said: Bivolje, Kobilje, Srndalje, MrzenicA..tu mi je tazbina. Kod mene u kraju..Izbiste, GrebenAc, Vojvodinci, Kustilj, Ne bih se udavao u tazbinu iz Mrzenice ni za karton vinjaka Edited February 2, 20232 yr by Filozof manijak
February 2, 20232 yr 10 hours ago, le petit nicolas said: brijanje, ni gornje ni donje nema a. poz Gornje i Donje nemaju, ne znam kako će da prođe Brij_nje Pirot, Feketić, Prijepolje, Priboj, Knić
February 2, 20232 yr Vitez, Olovo, Živinice, Konjic, Visoko, Trebinje, Ljubinje, Brčko, Dvorovi, Ugljevik, Prijedor, Martin Brod
February 2, 20232 yr Jel bilo Opovo? A i Negotin... jedna od mojih Memories# kratkih ali slatkih destinacija