slepa živana Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 8 hours ago, Valkyrie said: Sve one vukojebine na jugu su bez A, npr kultno Pečenjevce kao na primer mahale u opšini crna trava: obradovci, žutine, samčekinci, crvenkovci, dejićeve, ivićeve, ruplje, brod, del, pročolovci i popovi gde je rođen milentije popović.
Valk Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: predejane 5 hours ago, Mercuzzio said: Divčibare 4 hours ago, Ros said: Martinci, Voganj 3 hours ago, dùda said: Drvar, Goražde 49 minutes ago, slepa živana said: obradovci, samčekinci Hehe Obudovci, Šepšin, Vrčin, Rudovci... 1 3
Tpojka Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 [mention=710]SNARC[/mention] ih sve navuk'o Vladivostokom.
Mercuzzio Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 4 minutes ago, Valkyrie said: Hehe Obudovci, Šepšin, Vrčin, Rudovci... Još ja dobra 2-3 minuta tražim neku geografsku povezanost svih ovih što si kvotovala... 1 2
le petit nicolas Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 brijanje, ni gornje ni donje nema a. poz 2
Shan Jan Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Jel neko spominjao rasinski kraj? Djunis, Globoder, Tekije, Bele Vode, Kukljin, Konjuh, Srnje, Celije.... ima i kolko oces. A u Hrvatskoj je tu rodno mesto moje materi: Runovici pored Imotskog. Inace Imotski ima mlogo dobro jezero i stadion, oba uklesana u planinu: 1
Delija67 Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Sip, Golubinje, Štubik, Petrovo Selo, Kučevo, Krepoljin, Bor, Zlot, Topli Do, Krivi Vir
Radoye Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Irig, Vrdnik, Kovin, Novi Zednik, Cesko Selo, Zitiste
SNARC Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 9 hours ago, Shan Jan said: Jel neko spominjao rasinski kraj? Djunis, Globoder, Tekije, Bele Vode, Kukljin, Konjuh, Srnje, Celije.... ima i kolko oces. Bivolje, Kobilje, Srndalje, Mrzenica..tu mi je tazbina. Kod mene u kraju..Izbiste, Grebenac, Vojvodinci, Kustilj,
Filozof manijak Posted February 2, 2023 Author Posted February 2, 2023 (edited) 10 minutes ago, SNARC said: Bivolje, Kobilje, Srndalje, MrzenicA..tu mi je tazbina. Kod mene u kraju..Izbiste, GrebenAc, Vojvodinci, Kustilj, Ne bih se udavao u tazbinu iz Mrzenice ni za karton vinjaka Edited February 2, 2023 by Filozof manijak 1
Profesionalac Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 10 hours ago, le petit nicolas said: brijanje, ni gornje ni donje nema a. poz Gornje i Donje nemaju, ne znam kako će da prođe Brij_nje Pirot, Feketić, Prijepolje, Priboj, Knić 3
Delija67 Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Vitez, Olovo, Živinice, Konjic, Visoko, Trebinje, Ljubinje, Brčko, Dvorovi, Ugljevik, Prijedor, Martin Brod 1
Max Morlock Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Jel bilo Opovo? A i Negotin... jedna od mojih Memories# kratkih ali slatkih destinacija
Recommended Posts