kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 herceg novi, rose, đenovići, kumbor, meljine, vreoci, predejane, koštunići gornje i donje korito 2
Mercuzzio Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 (edited) Sotonići, Mrzenci, Prdejci, Ljig, Divčibare, Sombor, Hrtkovci Edited February 1, 2023 by Mercuzzio
Profesionalac Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Zuce, Vrčin, Boleč, Vreoci, Sopot, Nemenikuće Špijunovići Horgoš, Iđoš, Bečej, Rusko Selo, Srpski Itebej, Mokrin - pola Banata nema a
duda Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Važi li se iz BiH Prijedor, Doboj, Nevesinje, Trebinje, Bugojno, Duvno, Livno, Plužine, Onda iz Hr Šibenik, Ogulin, Osijek, Dubrovnik, Bovin, Plomin, Vrsar, to ovako na prvu
Amelija Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 11 minutes ago, dùda said: Onda iz Hr Split, Bol, Ston 1
Amelija Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Dobili topik A baš se pitam kome pade napamet ovakav topik Inače svojevremeno sam čula da je neko napisao knjigu potpuno bez slova "e" (mislim da je bio u pitanju nemački ali nisam sigurna) 2
gospa buba Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 a shta je problem sa a? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Tpojka Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 1 minute ago, gospa buba said: a shta je problem sa a? Rodilo se [od matematičkog problema (?) na DOOM-u], sad ga valja čuvati.
Tpojka Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 8 minutes ago, Amelija said: Inače svojevremeno sam čula da je neko napisao knjigu potpuno bez slova "e" (mislim da je bio u pitanju nemački ali nisam sigurna) E je za amatere, član ovde je napis'o knjigu bez slova A.
Svemir Zeka Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 4 minutes ago, Tpojka said: Rodilo se [od matematičkog problema (?) na DOOM-u], sad ga valja čuvati. Od mojih sličica ili od krava?
Tpojka Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Od mojih sličica ili od krava? Naišlo je poslije krava. Ne znam za sličice.
Ros Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Šid i okolna sela: Ilinci, Morović, Višnjićevo, Kukujevci, Sot, Bikić Do, Erdevik, Divoš, Neštin, pa malo dalje Bosut, Kuzmin, Martinci, Ležimir, Krčedin. generalno u Sremu još: Voganj, Vitojevci, Čerević, Irig
duda Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 13 minutes ago, Amelija said: Split, Bol, Ston Trogir
Recommended Posts