cedo Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 ima tamo i Seher, Obilicevo (bivsi Majdan), Borik. Cini mi se da i tamo negde u okini imaju Motike. Kocicev vijenac ima a, ali ako se popnemo na Manjacu, tamo su Stricici, jazavcevo rodno mesto
Delija67 Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Bijelo Polje, Gusinje, Murino, Plužine, Nikšić, Vilusi, Cetinje, Njeguši, Čevo, Bioče, Tuzi, Velje Brdo, Golubovci, Ubli, Spuž, Sotonići, Ulcinj, Sutomore, Miločer, Bečići, Rose, Muo, Kotor, Morinj, Đenovići, Kumbor, Herceg Novi, Njivice, Debeli Brijeg, Gornje Polje, Međeđe
cedo Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 (edited) 4 minutes ago, Tpojka said: jbg kokoska/jaje ... sagradismo stariju crkvu na temeljima dzamije jer su i oni tako ... ponosa bez edit: sad gledam ... tipo, sry Edited February 3, 2023 by cedo
Valk Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Delija pravi onaj obnoxious štreber, boli ga dupe što su drugi već davali tačne odgovore, on to ponavlja za njima kao svoje. @cedo U Boriku mi žive tetke, to je naselje u BL. Ako ćemo na mikro-nivo, eto ima i Blok 44 npr. 1
le petit nicolas Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 (edited) kokoti. donji i gornji, naravno. uze mi @Delija67 sotonice, sto su mi iz kolekcije "mrtvo duboko". poz Edited February 3, 2023 by le petit nicolas
cedo Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Just now, Valkyrie said: @cedo U Boriku mi žive tetke, to je naselje u BL. Ako ćemo na mikro-nivo, eto ima i Blok 44 npr. pa toponim je, valjda Borik >>> Blok 44 :P Borac, Borac, Borac volimo Borac, Borac, Borac bodrimo Borac, Borac, Borac volimo Borac, Borac, Borac slavimo
werbatim Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 U mojoj "rodnoj" opstini tesko je naci selo sa a: Veliko Tičevo, Vidovići, Peulje, Grkovci, Duler, Zebe, Isjek, Kesici, Pecenci, Peci, Przine, Crni Lug.
Recommended Posts