Filozof manijak Posted February 2, 2023 Author Posted February 2, 2023 34 minutes ago, Midgeta said: Solun Pirej Keln London Liverpul Blekpul Portsmut Edinburg Kork Bornmut Lester Solt Lejk Siti Ne može! U originalu većina ovih gradova ima A
Svemir Zeka Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 5 hours ago, Delija67 said: Vitez, Olovo, Živinice, Konjic, Visoko, Trebinje, Ljubinje, Brčko, Dvorovi, Ugljevik, Prijedor, Martin Brod Nišići Zlotege Srednje Podlugovi Krčevine Korijeni od zeca 1
Profesionalac Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 (edited) Nil, Mont Everest, Južno kinesko more, Krit, Gobi Realno sve je zakuvao @Filozof manijak sa neodređenim nazivom topika Edited February 2, 2023 by Profesionalac
Delija67 Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Skopje, Ohrid, Tetovo, Kičevo, Resen, Štip, Sveti Nikole, Petrovec, Veles, Kruševo, Džepčište, Lešok, Delčevo, Berovo
Amelija Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Koper (sad će neki garant da me napadnu al me zabole )
cedo Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 (edited) On 1.2.2023. at 18:38, Ros said: Putinci vladimirci ... zelenikovo kolunic, vedro polje, ostrelj, podovi, vrtoce, mokronoge, motike, poljice, potoci, crni vrh, podic, rore, veliko ticevo steta sto preodac, najlepse od svih u ovom nizu ima a Edited February 2, 2023 by cedo
Valk Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 On 2.2.2023. at 21:26, cedo said: vladimirci ... zelenikovo kolunic, vedro polje, ostrelj, podovi, vrtoce, mokronoge, motike, poljice, potoci, crni vrh, podic, rore, veliko ticevo steta sto preodac, najlepse od svih u ovom nizu ima a Sram te bilo, da preskočiš 1 Mrđe. moje drvarsko selo ima A iz CG prilažem Kumbor 1
Recommended Posts