Jump to content
IGNORED

CRVEN BAN 2022


Quizmaster

Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste - Crven ban 2022  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pored izbora za anagram godine, na 21. Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste održava se i glasanje za "Crven ban 2022", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini.

 

Na spisku je 15 anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom mojom enigmatskom knjigom.

 

Glasovi se primaju do 1. februara u podne. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača.

Edited by Quizmaster
Link to comment
  • Amos pinned this topic

Završena je ova tradicionalna igra, u kojoj je 26 forumaša “Parapsihopatologije” glasalo za najbolji prošlogodišnji anagram u kategoriji “Crven ban”. Da podsetim, reč je o takmičarskim radovima koje su slali učesnici 21. Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste.

 

Prvo mesto, s osam glasova, zauzeo je moj anagram: TAJ ĆORAVI, ALI AMBICIOZNI NAPREDNJAK TI KOLOSALAN SISAČ KARA! (Nikola Selaković, ministar za rad, boračka i socijalna pitanja). Zanimljivo je da on neće biti u konkurenciji na zvaničnom glasanju, jer ima 51 slovo, što je samo slovo više od maksimuma koji je dozvoljen propozicijama. Šteta što zbog te sitnice nisam mogao da ga prijavim na takmičenje, no barem se na ovom nezvaničnom forumskom glasanju potvrdilo da je u pitanju vrhunski anagram. Hvala glasačima! :kecman:

 

Na drugo mesto, sa šest glasova, plasirao se anagram Jovice Markovića iz Sočanice kod Leposavića: ONA NEZASITO PUŠI KURAC, BAHAT KOLEGA JE POSLE GLASNO TUCA! (uhapšena policajka zbog oralnog seksa u toaletu stanice). Trećeplasirani anagram, s tri glasa, bio je takođe moj:  AL’ JE ONAJ MAHNITO SISAO KURCE! (homoseksualna orijentacija). Zatim slede bravure Sofije Necin, Nenada Savića, Ivana Andonova i drugih vrsnih sastavljača anagrama.

 

Preostalo je još da vidimo kakvi će biti rezultati “A” i “B” finala na izboru za anagram godine, kao i zvanične rezultate u kategoriji “Crven ban”. To će biti objavljeno na blogu ŠMEK u nedelju, 5. februara, u 20 časova, pa preporučujem da posetite blog na linku koji dajem i uživate u reviji sjajnih anagrama. :) http://chessandpuzzles.blogspot.com/

 

--------------------------------------------

NAGRADNA IGRA

 

Nekom od mojih enigmatskih knjiga biće nagrađeni forumaši James Marshall i Djuro, pa ih molim da se jave u inboks radi dogovora o preuzimanju nagrada. Ako uskoro budem putovao u Beograd možemo eventualno i da se vidimo, a ako to ne bude izvodljivo onda ću nagrade poslati poštom.

 

Ukoliko ima zainteresovanih ljubitelja enigmatike za neku kupovinu (a mojim knjigama možete oduševiti i nekog prijatelja ako mu date takav poklon), javite se pa ćete dobiti primerke uz popust od 30% u odnosu na neku uobičajenu cenu.

  • Hvala 3
Link to comment
  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...