Jump to content

ChatGPT

Featured Replies

Zna nešto što ja ne znam.. između ostalog da sam rođen 1930, pa sam umro 2009, bavio se prevođenjem, publicistikom, objavio zbirku poezije, radovi se čuvaju u lokalnoj narodnoj biblioteci prigodnog naziva "Karlovo"..

• Replies 547
  • Views 34.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zapravo tu nema nikakve specijalne misterije, a da je zabavno i interesatno definitivno jeste   svi današnji sistemi/modeli/botovi u vezi jezika (konverzacija, kao chatGTP, jezički modeli, a

• Time Crisis
    Time Crisis

• Pokojni Ruxin
    Pokojni Ruxin

Posted Images

Mozda su sve to osobe koje se zovu kao ti, pa on naslaze podatke.

Jel si probao sa JMBG )

Edited by brusli

Mislim da je nemoguće, pošto će se moje prezime u ataru biblioteke pojaviti najranije 1957. Ne bih se zaletao sa jmbg, ono, muzičar i to..

• 2 weeks later...

Kad je počeo da propituje da bi korisnik ostao da priča u chatu?

Juče se ja nešto raspitivao za neke stvari pred put, i kaže mi sve i onda na kraju, a kuda ideš ako smem da pitam. Pa onda to je baš super, jel mogu nešto da ti preporučim, a koji je razlog puta... Vidim ja nema nameru da stane, pa da vidim hoće li, kažem "idem da guzim sisate drolje" (nažalost laž).

I tu mi obrišu poruku jer krši pravila, ja reko' ok to je neće više, kad eto njega svejedno nastavlja: a jel ideš sam ili s ekipom? hail

Reko' gangbang samo s ekipom - i to ne obrišu lolol

Kad eto njega opet, jel imate i neke dodatne aktivnosti, reko' koje aktivnosti, kaže alkohol, vutra... blink

Onda sam pitao jel pandur, kaže nije i tu smo se razišli.

Sve u svemu, tinejdžer počeo da se buni protiv puritanskih roditelja.

Mene izludjuje sa ovim "jel oces da ti nacrtam, a, a, a? nije mi tesko. ocas posla mi je. sta mislis da ti nacrtam?". i onda ja kao ajde kad si zapeo i on nacrta neku besmislicu.

uzela sam chat gpt plus

ubrza mi generisanje nekih prilicno bejzik tekstova koji mi trebaju na dnevnoj bazi plus lijepo sazima poentu dugih tekstova

odlican je za prevod

nekad mu dam da generise kod, dobar je ali zna da zakomplikuje

posto koristim vise uslovno receno funkcija, dodje mi zgodno da ih kastomizujem ponaosob i postavim bazicne promptove

sad, vrijedi li to 20 e mjesecno, jebenga, meni ubrzava pa iscjedim nesto iz pretplate. deepseek je prokleto spor i koci, claude ima ogranicenja u free verziji, pa volim da mislim da vrijedi

ali zna da izmislja i sere ko vlado georgiev na spidu

Ужасно измишља. Јуче сам му провере ради поставио питање о праву прече куповине у Србији. Дао је 2/3 одговора мање више тачно. Промашио је у потпуности шумско земљиште.

Онда сам га питао за шуем и он је буквално измислио члан закона, одредбу написао потпуно погрешно и када је наводио закон измислио је неке измене и допуне. Тако је самоуверено наступио да сам се ја згрозио да нисам био у криву. Нисам.

Исто палћа менку месечну кинту. Врхунски је за брзе формуле у екселу и сваку врсту превода.

Vidim ja da nas ceka Butlerian Jihad ako nemamo nameru da se totalno zatupimo violina