April 18Apr 18 Zna nešto što ja ne znam.. između ostalog da sam rođen 1930, pa sam umro 2009, bavio se prevođenjem, publicistikom, objavio zbirku poezije, radovi se čuvaju u lokalnoj narodnoj biblioteci prigodnog naziva "Karlovo"..
April 18Apr 18 Mozda su sve to osobe koje se zovu kao ti, pa on naslaze podatke.Jel si probao sa JMBG Edited April 18Apr 18 by brusli
April 18Apr 18 Mislim da je nemoguće, pošto će se moje prezime u ataru biblioteke pojaviti najranije 1957. Ne bih se zaletao sa jmbg, ono, muzičar i to..
April 28Apr 28 Kad je počeo da propituje da bi korisnik ostao da priča u chatu?Juče se ja nešto raspitivao za neke stvari pred put, i kaže mi sve i onda na kraju, a kuda ideš ako smem da pitam. Pa onda to je baš super, jel mogu nešto da ti preporučim, a koji je razlog puta... Vidim ja nema nameru da stane, pa da vidim hoće li, kažem "idem da guzim sisate drolje" (nažalost laž). I tu mi obrišu poruku jer krši pravila, ja reko' ok to je neće više, kad eto njega™ svejedno nastavlja: a jel ideš sam ili s ekipom? Reko' gangbang samo s ekipom - i to ne obrišu Kad eto njega opet, jel imate i neke dodatne aktivnosti, reko' koje aktivnosti, kaže alkohol, vutra... Onda sam pitao jel pandur, kaže nije i tu smo se razišli.Sve u svemu, tinejdžer počeo da se buni protiv puritanskih roditelja.
April 28Apr 28 Mene izludjuje sa ovim "jel oces da ti nacrtam, a, a, a? nije mi tesko. ocas posla mi je. sta mislis da ti nacrtam?". i onda ja kao ajde kad si zapeo i on nacrta neku besmislicu.
April 30Apr 30 uzela sam chat gpt plusubrza mi generisanje nekih prilicno bejzik tekstova koji mi trebaju na dnevnoj bazi plus lijepo sazima poentu dugih tekstovaodlican je za prevodnekad mu dam da generise kod, dobar je ali zna da zakomplikujeposto koristim vise uslovno receno funkcija, dodje mi zgodno da ih kastomizujem ponaosob i postavim bazicne promptovesad, vrijedi li to 20 e mjesecno, jebenga, meni ubrzava pa iscjedim nesto iz pretplate. deepseek je prokleto spor i koci, claude ima ogranicenja u free verziji, pa volim da mislim da vrijediali zna da izmislja i sere ko vlado georgiev na spidu
April 30Apr 30 Ужасно измишља. Јуче сам му провере ради поставио питање о праву прече куповине у Србији. Дао је 2/3 одговора мање више тачно. Промашио је у потпуности шумско земљиште.Онда сам га питао за шуем и он је буквално измислио члан закона, одредбу написао потпуно погрешно и када је наводио закон измислио је неке измене и допуне. Тако је самоуверено наступио да сам се ја згрозио да нисам био у криву. Нисам.Исто палћа менку месечну кинту. Врхунски је за брзе формуле у екселу и сваку врсту превода.
Yesterday at 09:181 day Vidim ja da nas ceka Butlerian Jihad ako nemamo nameru da se totalno zatupimo