Arkadija Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Just now, Redoran said: Meni izgledaju zeleno, samo su na šljaštećoj podlozi. Da.da, sad se lepo videlo.
Filozof manijak Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Svega ovoga ne bi bilo da se Srki nije sliko
Redoran Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Malo se sapliće u govoru ali super mu je ova poruka za klince koji sanjaju. Rasplakao je ovu gospodžu na podijumu.
Popular Post Zli Gli Posted January 29, 2023 Popular Post Posted January 29, 2023 11 minutes ago, Max Morlock said: Samo vratiti naše poruke od pre godinu dana i videti o čemu se pisalo tada, ove će suze biti jasnije. Sent from my phone using their app Istina, svi su ga pljuvali i nazivali najpogrdnijim imenima, mali milion forumasa doslo da se ispisa po njemu a ove suze su zbog mene i jos mozda nekolicine koji smo ga posteno branili i rizikovali da nas zatvore u corku... Placi Novace, placemo i Srki i ja i cela normalna Srbija i ostatak sveta koji te je bodrio i kad je gorelo pod nogama... Spavate li mirno gospodine Tajli, lazni sampionu Nadale i ti Matse Vilandere... a pogotovo ti Jokicu lazni emvipiju nebitne regularne embea sezone koji nemas osvojen ni fjucers ni celendzer a pisu da si bolji sportista od Novaka... 11 2 22 1
Popular Post Amos Posted January 29, 2023 Popular Post Posted January 29, 2023 3 minutes ago, Filozof manijak said: Svega ovoga ne bi bilo da se Srki nije sliko Srki sada seče devetu lajnu sa neke guzice uz Mitra Mirića i viče: Mojih muda delooo! 5 19
reg Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 1 minute ago, Zli Gli said: Istina, svi su ga pljuvali i nazivali najpogrdnijim imenima, mali milion forumasa doslo da se ispisa po njemu a ove suze su zbog mene i jos mozda nekolicine koji smo ga posteno branili i rizikovali da nas zatvore u corku... Placi Novace, placemo i Srki i ja i cela normalna Srbija i ostatak sveta koji te je bodrio i kad je gorelo pod nogama... Spavate li mirno gospodine Tajli, lazni sampionu Nadale i ti Matse Vilandere... a pogotovo ti Jokicu lazni emvipiju nebitne regularne embea sezone koji nemas osvojen ni fjucers ni celendzer a pisu da si bolji sportista od Novaka... Tajli je hteo da ga ugura u turnir prošle godine, šta ti je on kriv? Evo sad mu se zahvalio da je uvek bio helpful". 2
April Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Malo je too much ova trenerka sa zlatnim 22, ali neka jeKao da je pozajmio od RodžeraOdvratno 2
Mil@n Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Šta vam smeta trenerka, LaCosta ga, je uzela kad niko vrv nijen hteo, zaslužili su da naplate a i marketinški neka im nabije svima na nos da ima 22. Sad, krokodili, dijamanti, koga briga. 4
Midžeta Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 12 minutes ago, boldrock said: Meni ono izgleda dijamantski. Izgleda, ali mislim da je zeleno tj da je broj od malih Lacoste krokodila
duda Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) joooooj, što smarate oko tog 22, nije da je preko celih leđa već mali broj jbt, koje ste cepidlake Edited January 29, 2023 by dùda 1
Zli Gli Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) 9 minutes ago, boldrock said: Tajli je hteo da ga ugura u turnir prošle godine, šta ti je on kriv? Evo sad mu se zahvalio da je uvek bio helpful". Izvinjavam se gospodinu Tajliju, u pitanju bese gospodin Morison valjda, uzbudjen sam jako pa mi se sve izmesalo Edited January 29, 2023 by Zli Gli 1 4
johan nagel Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) Крокодили су Spoiler Edited January 29, 2023 by johan nagel 1 1
Recommended Posts