Jump to content
IGNORED

AO23 aka Grof Monte Kljako is back, bitches!!!

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Redoran said:

Meni izgledaju zeleno, samo su na šljaštećoj podlozi.

Da.da, sad se lepo videlo.

Posted

Svega ovoga ne bi bilo da se Srki nije sliko 

Posted

Malo se sapliće u govoru ali super mu je ova poruka za klince koji sanjaju. Rasplakao je ovu gospodžu na podijumu.

Posted
1 minute ago, Zli Gli said:

Istina, svi su ga pljuvali i nazivali najpogrdnijim imenima, mali milion forumasa doslo da se ispisa po njemu a ove suze su zbog mene i jos mozda nekolicine koji smo ga posteno branili i rizikovali da nas zatvore u corku... Placi Novace, placemo i Srki i ja i cela normalna Srbija i ostatak sveta koji te je bodrio i kad je gorelo pod nogama... 

Spavate li mirno gospodine Tajli, lazni sampionu Nadale i ti Matse Vilandere... a pogotovo ti Jokicu lazni emvipiju nebitne regularne embea sezone koji nemas osvojen ni fjucers ni celendzer a pisu da si bolji sportista od Novaka...

:pera:

Tajli je hteo da ga ugura u turnir prošle godine, šta ti je on kriv? Evo sad mu se zahvalio da je uvek bio helpful".

• +1 2
Posted
Malo je too much ova trenerka sa zlatnim 22, ali neka je
Kao da je pozajmio od Rodžera

Odvratno
  • -1 2
Posted

Šta vam smeta trenerka, LaCosta ga, je uzela kad niko vrv nijen hteo, zaslužili su da naplate a i marketinški neka im nabije svima na nos da ima 22. Sad, krokodili, dijamanti, koga briga. 

• +1 4
Posted
12 minutes ago, boldrock said:

Meni ono izgleda dijamantski.

Izgleda, ali mislim da je zeleno tj da je broj od malih Lacoste krokodila

Posted (edited)

joooooj, što smarate oko tog 22, nije da je preko celih leđa već mali broj 

jbt, koje ste cepidlake 

Edited by dùda
  • +1 1
Posted (edited)
9 minutes ago, boldrock said:

Tajli je hteo da ga ugura u turnir prošle godine, šta ti je on kriv? Evo sad mu se zahvalio da je uvek bio helpful".

Izvinjavam se gospodinu Tajliju, u pitanju bese gospodin Morison valjda, uzbudjen sam jako pa mi se sve izmesalo

Edited by Zli Gli
  • +1 1
  • Haha 4
Posted (edited)

Крокодили су

Spoiler

038153C1-792F-46C3-81A3-1D13F63AF7F9.thumb.jpeg.055bbe7e9693c91505e5917d0a6f7e87.jpeg

Edited by johan nagel
  • +1 1
  • Hvala 1