January 29, 20232 yr 15 minutes ago, Arkadija said: Novax je pao i fizički i mentalno, a to je sve u korelaciji sa mnogo boljom igrom Cicipasa. Možda je vreme da se u trećem setu pređe na plan B. Mesčini da mu je pre svega pao servis koji je bio skoro pa savršen u prvom setu, otud i problemi. Zato šizi na Gorana u boksu. I na publiku naravno. Sad će da izmeditira i da se smiri malo.
January 29, 20232 yr Author 1 minute ago, cedo said: ne znam jel isto, al ja sam na jednom procitao SVIMA biće novinara koji će pročitati “ukrajincima”
January 29, 20232 yr Just now, MrIncredible said: https://tenor.com/btBQd.gif Istu asocijaciju sam imao
January 29, 20232 yr Dva seta u dzepu, plava majica na plecima Cici je poceo bolje da riternira zato se Novaku raspao servis. Plan B bi bio S&V, sa DS da ne pokusava 🙏
January 29, 20232 yr Ako ne sjebe svetski ovo je bar 50% Srkijeva titula, prevaga su upravo te male stvari koje on cini van terena
January 29, 20232 yr Just now, Olimpijac said: Nekako mi se ovo uopste ne cini dobro Ni meni. Ide u 5 ovo