ducca Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Nula agresivnost. Igra na kartu Cicijevih grešaka, a to se prilično proredilo. 1
Arkadija Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Časti Cici greškama sada Novaka. Ovo se ne sme ispustiti.
Max Morlock Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Ajde sad... Sent from my phone using their app
Lancia Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 3 minutes ago, Arkadija said: Novax je pao i fizički i mentalno, a to je sve u korelaciji sa mnogo boljom igrom Cicipasa. Možda je vreme da se u trećem setu pređe na plan B. Ostajemo kod plana A 1
Popular Post Max Morlock Posted January 29, 2023 Popular Post Posted January 29, 2023 (edited) Sent from my phone using their app Edited January 29, 2023 by Max Morlock 5 10
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Ma koliko to bilo teško za gledanje (i potencijalno opasno) Novak se igra na klackalici, u malom prstu ima mehanizam seta i fokusiran je da osvoji zadnji poen u (skoro) svakom od njih.Uostalom, kad je igrao Brizbejn pomislio sam da je to bio cilj... da se vrati u ovaj 7. element igre. Sad sam skoro uveren da mu je to bilo neophodno, iako ne funcioniše više sve tako kako bi mi voleli...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Shan Jan Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Kako ono kazu... Sampioni pobedjuju i kad ne igraju svoju najbolju igru. 2
Recommended Posts