mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Gotovo je ovo ukljakavio sesad i bukvalno, smotao se Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
villiem Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Uh, kakva komunikacija sa klupom, problemi u raju
ducca Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Bespotrebno ulazi u nervozu, sve ide ok, pogodio čovek par linija bože moj. I na kraju sam zasere sa forsiranjem backhanda kad je imao gotov poen.
Max Morlock Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Sve ide kako treba, Cici je ipak No. 2ne očekujte se baš da odmah skine gaće.Ako ostane bez brejka u 2. Noksa ima prednost neverovatnog riterna u tajbrejku.Sent from my phone using their app 2
ducca Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Promeni kanal pa se vrati...Sent from my phone using their appTo je to, hvala 1
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Traži od Ivaniševića da mu uvek priča kad je na toj strani terena. Kao da se boji opuštanja Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Sve ide kako treba, Cici je ipak No. 2ne očekujte se baš da odmah skine gaće.Ako ostane bez brejka u 2. Noksa ima prednost neverovatnog riterna u tajbrejku.Sent from my phone using their appTB je uvek pomalo kocka, sad se Grk osmelio na riternu i ne mora da znači da prednost ide na stranu NovakaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Dobro je, sad ga meljiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts