January 29, 20232 yr Gotovo je ovo ukljakavio sesad i bukvalno, smotao se Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 29, 20232 yr Bespotrebno ulazi u nervozu, sve ide ok, pogodio čovek par linija bože moj. I na kraju sam zasere sa forsiranjem backhanda kad je imao gotov poen.
January 29, 20232 yr Sve ide kako treba, Cici je ipak No. 2ne očekujte se baš da odmah skine gaće.Ako ostane bez brejka u 2. Noksa ima prednost neverovatnog riterna u tajbrejku.Sent from my phone using their app
January 29, 20232 yr Traži od Ivaniševića da mu uvek priča kad je na toj strani terena. Kao da se boji opuštanja Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 29, 20232 yr Sve ide kako treba, Cici je ipak No. 2ne očekujte se baš da odmah skine gaće.Ako ostane bez brejka u 2. Noksa ima prednost neverovatnog riterna u tajbrejku.Sent from my phone using their appTB je uvek pomalo kocka, sad se Grk osmelio na riternu i ne mora da znači da prednost ide na stranu NovakaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk