villiem Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Kakav je ono sorc sto ovaj nosi bokte, treba sto pre da se zavrsi. Pa na plazu
ducca Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Može.Idi u Podešavanja, pa Jezik zvuka stavi na English...I tako .. 1:0Sent from my phone using their appBio, probao, i dalje melje Pešikan. To podešavanje se ne odnosi mislim na pojedine kanale samo na aplikaciju generalno. U samom kanalu nema dodatnih opcijac, a da ih ja pronalazim :(
Sandradjer Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 31 minutes ago, Max Morlock said: U jbt. Dok nisam uvećao ja ladno mislio Federer uživa u danima posle tenisa Pa i on je cakan
Lancia Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Just now, Arkadija said: Cici malo proigrao? Igra svo vreme dobro
Max Morlock Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Bio, probao, i dalje melje Pešikan....Promeni kanal pa se vrati...Sent from my phone using their app 2
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Igra svo vreme dobroPa ne baš, na retern je fejlovao mnogoa ni servis mu nije bio nepogrešiv zahuktao se, sad ga treba brejknutigrka mislimInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) Mnogo bitan gem je uzo Nolo. Edited January 29, 2023 by Milošica
Lancia Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 (edited) 2 minutes ago, mlatko said: Pa ne baš, na retern je fejlovao mnogo a ni servis mu nije bio nepogrešiv zahuktao se, sad ga treba brejknuti grka mislim Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Sta znam, ovo sto je odigrao je bilo dovoljno da vodi 1:0 protiv svakog ko nije Novak. Edited January 29, 2023 by Lancia 2
mlatko Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Sta znam, ovo sto je odigrao je bilo dovoljno da vodi 1:0 protiv svakog ko nije Novak.To da, ali preko TB Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Luther Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Just now, ducca said: Bio, probao, i dalje melje Pešikan. To podešavanje se ne odnosi mislim na pojedine kanale samo na aplikaciju generalno. U samom kanalu nema dodatnih opcijac, a da ih ja pronalazim :( Kad odradiš šta ti je MM rekao idi na sledeći kanal pa se vrati na ES. Trebalo bi onda da dobiješ engleskog komentatora 1
Ros Posted January 29, 2023 Author Posted January 29, 2023 popravio se cici. novak samo da zadrži svoj servis. pašće cici
Max Morlock Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 popravio se cici. novak samo da zadrži svoj servis. pašće ciciTako nekako. Samo da se ne smori Noksa što ne realizuje, a bliži je, pa popusti na svom servisu... Fokus. Samo fokus.Sent from my phone using their app 1
Olimpijac Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Ocekivano bolji Tzitzi,jedva da je bio prisutan u prvom setu,ocekivano je. Novax kontolise igru samo previse da ne kljakavi
Recommended Posts