January 29, 20232 yr Može.Idi u Podešavanja, pa Jezik zvuka stavi na English...I tako .. 1:0Sent from my phone using their appBio, probao, i dalje melje Pešikan. To podešavanje se ne odnosi mislim na pojedine kanale samo na aplikaciju generalno. U samom kanalu nema dodatnih opcijac, a da ih ja pronalazim :(
January 29, 20232 yr 31 minutes ago, Max Morlock said: U jbt. Dok nisam uvećao ja ladno mislio Federer uživa u danima posle tenisa Pa i on je cakan
January 29, 20232 yr Bio, probao, i dalje melje Pešikan....Promeni kanal pa se vrati...Sent from my phone using their app
January 29, 20232 yr Igra svo vreme dobroPa ne baš, na retern je fejlovao mnogoa ni servis mu nije bio nepogrešiv zahuktao se, sad ga treba brejknutigrka mislimInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 29, 20232 yr 2 minutes ago, mlatko said: Pa ne baš, na retern je fejlovao mnogo a ni servis mu nije bio nepogrešiv zahuktao se, sad ga treba brejknuti grka mislim Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Sta znam, ovo sto je odigrao je bilo dovoljno da vodi 1:0 protiv svakog ko nije Novak. Edited January 29, 20232 yr by Lancia
January 29, 20232 yr Sta znam, ovo sto je odigrao je bilo dovoljno da vodi 1:0 protiv svakog ko nije Novak.To da, ali preko TB Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 29, 20232 yr Just now, ducca said: Bio, probao, i dalje melje Pešikan. To podešavanje se ne odnosi mislim na pojedine kanale samo na aplikaciju generalno. U samom kanalu nema dodatnih opcijac, a da ih ja pronalazim :( Kad odradiš šta ti je MM rekao idi na sledeći kanal pa se vrati na ES. Trebalo bi onda da dobiješ engleskog komentatora
January 29, 20232 yr popravio se cici. novak samo da zadrži svoj servis. pašće ciciTako nekako. Samo da se ne smori Noksa što ne realizuje, a bliži je, pa popusti na svom servisu... Fokus. Samo fokus.Sent from my phone using their app
January 29, 20232 yr Ocekivano bolji Tzitzi,jedva da je bio prisutan u prvom setu,ocekivano je. Novax kontolise igru samo previse da ne kljakavi