Serena Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 On This Day, 2008: Novak Djokovic wins his first Grand Slam title at the Australian Open https://www.tennis.com/news/articles/on-this-day-2008-novak-djokovic-wins-first-grand-slam-title-australian-open 4 2
Serena Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Hacanov je danas izgubio 23. mec u nizu od top 10 igraca. Zadnji put je dobio Zvereva 2019 u QF Montreala.
Zli Gli Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Nikad igrac kArina Mada kao ima brejk u drugom, ajde
Serena Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Navijam za Ribakinu, ali se harambasa opasno razigrao u drugom setu.
Serena Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Iga bi ovde mogla du bude samo skupljacica loptica. Pljuste vineri s obe strane.
Serena Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 (edited) I brejk za Sabalenku... Mala nema sanse da ga vrati, u trecem setu uzela po 1 poen u servis gemovima protivnice. Edited January 28, 2023 by Serena
Midžeta Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Uze Sabalenka, a i neka je, godinama se suklja tu, ko je sve uzimao, glupo da ne uzme i ona, mada je antipaticna do bola, za razliku od Ribakine 2
reg Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Gledam finale i prisecam se Tipsinog intervjua i "trucks on steroids" komentara. Ribakina oterala Sabalenku tri metra iz osnovne linije i ne može DS da odigra nego mora bas da raspali na liniju. Sabalenka 8mph brži forhend od Cicipasa. Jeste lepo gledati meč sa toliko vinera ali je dosta jednolično, plus nema onu draž finala kada je na drugoj strani protiv neke udaračice bila Serena.
Serena Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Prvenac za Sabalenku. Meni ona deluje zastrasujuce, bila je i pre snazna i misicava, ali ovo sad je nivo iznad, jos sa onom tetovazom na podlaktici 😬 Ona i Ostapenko imaju slican stil igre, udri sto jace bez razmisljanja, ako tako ne ide, udri jos jace 💪 1
aram Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 18 minutes ago, Serena said: Meni ona deluje zastrasujuce... meni je sjajno što je ovo "Serena said:" 1 4
Serena Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 samo sto moj nik serena (spokojna) nema veze sa Serenom. Jbg nesrecno sam ga izabrala. 1 1
duda Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 pošto danas i kuso i repato osvaja slemove, ajmo opet malo o JJ zašto sam volela njen tenis ? pa zato što je umela da "voza" udaračice jbg, zaslužila je slem (ko ga sve danas nema, blesnu jednu godinu i nema ih više nigde) ako ništa onda zato što je igrala u eri Venus i Serene i što od svih ostalih igračica iz te ere, ima najbolji skor sa njima i što je i tata Williams jako cenio njenu igru 3
duda Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Meni fali onaj nick ,jbmu, nikako da se setim, ma onaj Slovenac što je dosta pisao na tenisu. Sa njim sam se uvek šalila u vezi Sabalenke , koja mi je bila antipatična do bola, a posle se to promenilo. Kako se bre zove nick, otvarao nam ne ovde topic za W ali na slovenačkom, nešto u tom fazonu.
Recommended Posts