Max Morlock Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 4 minutes ago, Midgeta said: Mislim da ovo nije uzbekistanska nosnja Uzbekistan - Čečenija, Tomato tomejto, Iran Irak... 4
Midžeta Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 (edited) Realno @Arkadija Cecenska, poslao Kadirov Vucicu Edit: Inace najbolju narodnu nosnju imaju Gruzijci, choka ftw Edited January 27, 2023 by Midgeta
Lancia Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 12 minutes ago, Filozof manijak said: Ja se pribojavam osvete za RG Cmoljko 1
Mil@n Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 (edited) Cici nema psihu sa Novakom na 3 dobijena, mnogo je labilan. Može da ga dobije jedino da odigra kao Wawrinka terminator na RG ili tako nešto, a da se ovaj naš ne do bogo povredi ili mu se igra baaaš raspadne. Edit: da dodam, u kakvoj god da je Cici formi, Novak je u još boljoj... Edited January 27, 2023 by Mil@n 1
Tsai Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Ma kakav Cici, mentalni raspad, upisite 10. titulu, bez brige
Popular Post Redoran Posted January 27, 2023 Popular Post Posted January 27, 2023 Da li je realno imati ovakve cifre sa 35 godina… Gledam Tomicinu presicu, valjano je smoren ali oporaviće se. Jbg, ne gazi te brzi voz svaki dan. Kaže da mu se Novak istovario u svaki delić plana koji je imao za meč. Hteo sam da igram servis voleje - nisam odigrao nijedan na meču. Hteo sam da probam malo više slajsom - promašio sam prva tri jer mi je preduboke lopte bacio. Hteo sam da igram drop šotove - opet cvrc milojka jer me je držao iza osnovne. Hteo sam da napadnem prvim servisom - on me prvim riternom vraćao u defanzivu. Hteo sam da napadnem njegov drugi servis - ništa ni od toga. Lepo je sročio utiske i dao zanimljive odgovore na mahom copy/paste pitanja. 11
Mil@n Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Actual players Djokovic has lost to in the past decade at AO: Stan Wawrinka, Denis Istomin, Hyeon Chung (current ranks 139, 432, 524) Djokovic's last 2 defeats to non Europeans were at the Laver cup. Only counting the main tour, he's 85-0 since Indian Wells 2018. 1
borris_ Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 1 hour ago, Max Morlock said: Jok, ovo Hide contents Ovo 2
Šumejker-Levi 9 Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 2 hours ago, Midgeta said: Nadalov akcenat urnise u ovoj Kia reklami Kao da se trudio da stereotip o španskom engleskom što vernije prenese na reklamu. 1
Mil@n Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Quote “Kao i svi, video sam šta se desilo. Nesrećno je što je pogrešna interpretacija toga toliko eskalirala. Saznao sam sinoć. Mi smo kao porodica prošli kroz ratove, znamo koliko je to razarajuće i nikada nećemo biti za bilo kakav rat. Moj otac je posle svakog meča išao da se zahvali navijačima, da bude sa njima i da se slika. Video sam da su neki preveli kao nešto što nije rekao, rekao je ‘živeli’, nadam se da će ljudi razumeti da je to bilo to. Naravno da mi nije bilo prijatno sve to, uz sve što se događalo”. Hoće li biti u nedelju? “Nadam se da će biti tu, voleo bih da bude tu za finale. Videćemo, ovu odluku smo doneli zajedno”, rekao je Novak i nakon još jednog novinarskog pitanja o tome dodao: “Već sam sve objasnio, i on je. Nije bilo namere, a sada mi postavljate pitanje kao da je imao nameru. Iskorišćen je od strane ove grupe ljudi. Ne mogu da budem ljut na njega… Izašao je da proslavi. Osećao se loše zbog mene jer je znao kakav će to medijski pritisak na mene izazvati, ali prihvatili smo to i idemo dalje”. Novak će svoju desetu titulu u Melburnu juriti protiv Stefanosa Cicipasa u finalu u nedelju. 1
stray cat Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Srdan je generalno kreten, ali ovo sa slikanjem je bukvalno ništa.
Recommended Posts