January 27, 20232 yr ja priznajem da se malo pribojavam tog meča u nedelju u sjajnoj formi je Stefanos
January 27, 20232 yr Cicipas ce proci najverovatnije, ali sumnjam da opet moze ista uraditi, ovaj nas je zver, pogotovo u prirodnom habitatu
January 27, 20232 yr 1 minute ago, TheWind said: Cicipas ce proci najverovatnije, ali sumnjam da opet moze ista uraditi, ovaj nas je zver, pogotovo u prirodnom habitatu ??? šta ti znači ova prva rečenica ? nekako se ne uklapa
January 27, 20232 yr 3 minutes ago, Shan Jan said: Verovatno jos nije provalio da je Caciki odigrao svoje polufinale U pravu si, prespavao sam informaciju Videh sada na Google-u da trebaju igrati finale.... Edited January 27, 20232 yr by TheWind
January 27, 20232 yr Just now, TheWind said: U pravu si, prespavao sam informaciju Nema veze, pogodio si privi deo, jos samo drugi
January 27, 20232 yr 1 minute ago, Shan Jan said: Nema veze, pogodio si privi deo, jos samo drugi Najbolje je da prespavam ponovo, cisto za srecu
January 27, 20232 yr 9 minutes ago, dùda said: ja priznajem da se malo pribojavam tog meča u nedelju u sjajnoj formi je Stefanos pokidace ga cici Spoiler u neiznudjenim greskama
January 27, 20232 yr 2 minutes ago, Max Morlock said: Jok, ovo Reveal hidden contents Mislim da ovo nije uzbekistanska nosnja