Kreator Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Od početka meča se vidi da je Novak nervozan, kao da traži razlog za kavgu, neki sukob, slaže neke ljute grimase iako ubedljivo vodi. I dobio ga ovim glupavim šlagvortom oko sudije i opomene. Verovatno ga nešto tišti, možda ovo oko oca, ko će ga znati.
duda Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Pa normalno da je nervozan, nisam ja ono juče džaba pisala. Ekstremnu štetu je sve ono nanelo Novaku.
Olimpijac Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 (edited) Kacio se sa sudijom I od tada ozbiljan pad. A prigovarao je jer je vreme za servis/pauzu izmedju gemova pocelo da odbrojava, a nije ni dosao do peskira,ako sam dobro razumeo Edited January 27, 2023 by Olimpijac
duda Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Ja verujem da je njemu već puna kapa svega. Pa treba se godinama boriti protiv ekstremno nenaklonjenih medija. Verujem da će se izvući ovde, ali me ne bi čudilo ni da izgubi. 1
Ros Posted January 27, 2023 Author Posted January 27, 2023 nije fer kad igra protiv trojice: pol, tomi i kljako
Max Morlock Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Ladno će prodati prvi set s ovakvom igrom
Rumpelstiltskin Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Ko može da pobedi Novaka Đokovića danas ?Novak Đoković Sent from my MI 6 using Tapatalk 4
TS-CS Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Pol nema ubojite udarce ali igra sa mnogo varijacija i stalno menja ritam sa tzv mrtvim loptama. Ovo za sad podseca na onaj mec sa Zil Simonom sa valjda nekih 100 neiznudjenih novakovih. Dobice ga naravno, samo malo vise strpljenja i fokusa.
Recommended Posts