January 26, 20232 yr Rybakina u finalu dok mi drvimo o Zrdjanu You go girl! meni simpaticna, videcemo dal je spremna za drugu GS titulu
January 26, 20232 yr 35 minutes ago, Filozof manijak said: Ruskinja i Beloruskinja u finalu Podrška za Zrđana! Teško da su mogli da omanu, obzirom da je u drugom SF igrala još jedna Beloruskinja (Vika).
January 27, 20232 yr Počinje Tsitsipas pomalo da nervira sa ovim stiskanjem pesnice za svaki poen, podsjeća me na Anu Ivanović. A tek koliko će da me nervira ako on i Novak budu u finalu. 🤦
January 27, 20232 yr Polako s tim Cicijem i finalu. U tenisu statistički veće su šanse da pobedi onaj ko je dobio zadnji set nego onaj ko je dobio prvi set. Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
January 27, 20232 yr Teško [emoji16]Biće Cici u finalu pre nego stignem na posao Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
January 27, 20232 yr malo se zakomplikovalo gleda neko ? di nam je @renne ,što njega nema ? pa kako će noksa, kad mi ovde ne možemo da okupimo
January 27, 20232 yr Author 1 minute ago, dùda said: malo se zakomplikovalo gleda neko ? di nam je @renne ,što njega nema ? pa kako će noksa, kad mi ovde ne možemo da okupimo gledam. home office. choker cici
January 27, 20232 yr Just now, Arkadija said: Šta se zakomplikovalo? Rene je napustio forum. pa delovalo je da će cici rutinski videla sam da nema renea ali nisam znala da je to tako ozbiljno
January 27, 20232 yr Just now, dùda said: pa delovalo je da će cici rutinski videla sam da nema renea ali nisam znala da je to tako ozbiljno Ahaha, pa ja sam pošla od kuće na 5:3 za Cicija u trećem setu, a ne mogu da uključujem eon na poslu neprekidno. Tek sada vidim da je Karen uzeo set.