January 25, 20232 yr Eo ga i napad krejzila Edit: proso napad krejzila Edited January 25, 20232 yr by Midgeta
January 25, 20232 yr 15 minutes ago, lostfanforever said: da, ali vec ima neki problem sa publikom ne znam sto mu to treba ? Pa ne treba mu neki neartikulisani majmun koji će ceo meč da ga vredja sa tribina, i ima svako pravo da to majmunisanje saseče u korenu. Čak mu je i komentaror na Eurosportu nedvosmisleno priznao to pravo.
January 25, 20232 yr al nesto nije u redu navidum sve ide super (rezultat) no u prva dva servis gema se kretao usporeno, poslali su odmah neku flasicu iz boxa opet je trazio nesto (flasicu) u drugom setu i nesto komentarise sam sa sobom i vice na box Edited January 25, 20232 yr by cedo
January 25, 20232 yr Žalio se sudiji da ga Ruski box ogovara [emoji38] Zar nije izjavio pre neki dan da mu više nije važno šta drugi misle o njemu? Ne znam dal je tačno ovo što su razumeli žabarski komentatori... Uglavnom su precizniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 25, 20232 yr 1 minute ago, cedo said: al nesto nije u redu navidum sve ide super (rezultat) no u prva dva servis gema se kretao usporeno, poslali su odmah neku flasicu iz boxa opet je trazio nesto (flasicu) u drugom setu i nesto komentarise sam sa sobom i vice na box Tako je bilo i prekjuče na početku. Sve je ok.
January 25, 20232 yr 1 minute ago, Milošica said: Tako je bilo i prekjuče na početku. Sve je ok. neka bude tako sad je krenuo ka stolici protivnika