Arkadija Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Ne gledam, jel to Novak opet školuje Rubljova?
lostfanforever Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 da, ali vec ima neki problem sa publikom ne znam sto mu to treba ? 2
Midžeta Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 (edited) Eo ga i napad krejzila Edit: proso napad krejzila Edited January 25, 2023 by Midgeta 1
Gutterball Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Nije bitno, samo neka ga nervira i dalje... 1
Redoran Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 15 minutes ago, lostfanforever said: da, ali vec ima neki problem sa publikom ne znam sto mu to treba ? Pa ne treba mu neki neartikulisani majmun koji će ceo meč da ga vredja sa tribina, i ima svako pravo da to majmunisanje saseče u korenu. Čak mu je i komentaror na Eurosportu nedvosmisleno priznao to pravo. 3
cedo Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 (edited) al nesto nije u redu navidum sve ide super (rezultat) no u prva dva servis gema se kretao usporeno, poslali su odmah neku flasicu iz boxa opet je trazio nesto (flasicu) u drugom setu i nesto komentarise sam sa sobom i vice na box Edited January 25, 2023 by cedo
mlatko Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Žalio se sudiji da ga Ruski box ogovara [emoji38] Zar nije izjavio pre neki dan da mu više nije važno šta drugi misle o njemu? Ne znam dal je tačno ovo što su razumeli žabarski komentatori... Uglavnom su precizniInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 1 minute ago, cedo said: al nesto nije u redu navidum sve ide super (rezultat) no u prva dva servis gema se kretao usporeno, poslali su odmah neku flasicu iz boxa opet je trazio nesto (flasicu) u drugom setu i nesto komentarise sam sa sobom i vice na box Tako je bilo i prekjuče na početku. Sve je ok.
cedo Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 1 minute ago, Milošica said: Tako je bilo i prekjuče na početku. Sve je ok. neka bude tako sad je krenuo ka stolici protivnika
Recommended Posts