banecare1 Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 imao je i dve mec lopte u petom setu na 6-5 na servis rubljova
Serena Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 1 hour ago, dùda said: Ma gde bre Pa ovde nije bilo loše namere ni u primisli, čulo se na kilometar da je dobronamerno i bilo je beskrajno simpatično. Bilo je simpaticno nama ali ne i Italijanima. Ovo dodje kao sprdanje sa njegov engleskim, a koji je kod vecine Italijana uzasan. Kad procitam komentare na clanke o Novaku na Ubitennisu italijanskom pripadne mi muka.
banecare1 Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 nije problem u naglasku, a ako su uvredjeni mozemo im samo ponuditi jednu flegmaticnu kafu
duda Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) 7 minutes ago, Serena said: Bilo je simpaticno nama ali ne i Italijanima. Ovo dodje kao sprdanje sa njegov engleskim, a koji je kod vecine Italijana uzasan. Kad procitam komentare na clanke o Novaku na Ubitennisu italijanskom pripadne mi muka. pa jeste dobronamerna zajebancija sa njegovim engleskim, ali ja ne bih upotrebila reč ''sprdanje'' upravo zbog toga što je bilo benigno a jbg, može na ovo i da se naljutiš ali ako si iskompleksiran lik jeste, talijani loše govore enegleski, to je fakat, pa šta, to nikome normalnom ne bi trebalo da je problem ed. a to što se loše piše o njemu, pa jbg, to mu je sudbina, to sve neutešni rafini i fedovi (uglavnom ) fanovi pa ja nikada neću zaboraviti ono navijanje protiv gulbisa kada je igrao sa fedom u rimu gulbis bio klinac, ono je bila bruka bre Edited January 23, 2023 by dùda 2
Ros Posted January 23, 2023 Author Posted January 23, 2023 1 hour ago, dùda said: U TB, ne u setu koliko sam pratila. jemas prav
duda Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) ahaha, duhovit je ovaj ludak i da, eto i on potvrđuje da je Novakov tenis dana bio insane Edited January 23, 2023 by dùda 1 3
Serena Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 21 minutes ago, dùda said: pa jeste dobronamerna zajebancija sa njegovim engleskim, ali ja ne bih upotrebila reč ''sprdanje'' upravo zbog toga što je bilo benigno Evo povlacim rec sprdnja i stavljam dobronamerna zajebancija 😊 Italijani se trude da ga nauce al im bas ne ide... Zamislite kad bi neko na Nadalovoj KZS poceo da oponasa njegov italijanski i da se smeje na sav glas.
duda Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) e jbg, dijametralno suprotno smo to shvatili, šta da se radi nadal je specifičan, ja se recimo na njegov račun ne bih šalila ali nikako , ni sa čim, lik nije duhovit ni malo možda jeste jedino na svom maternjem Edited January 23, 2023 by dùda 1
Max Morlock Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 ... Zamislite kad bi neko na Nadalovoj KZS poceo da oponasa njegov italijanski i da se smeje na sav glas. Misliš engleski?Nadal za sve ove godine nije uspeo da nauči engleski kako treba, to je tek bruka nad brukama.Sent from my SM-N9860 using Tapatalk 4
Serena Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Da na engleski sam mislila, ne mogu vise da editujem post. 28 minutes ago, dùda said: nadal je specifičan, ja se recimo na njegov račun ne bih šalila ali nikako , ni sa čim, lik nije duhovit ni malo Ni Ubaldo nije puno bolji, iskomplelsirani matorac koji jos obozava Feda jer je tako fin i kulturan
Arkadija Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 29 minutes ago, Max Morlock said: Misliš engleski? Nadal za sve ove godine nije uspeo da nauči engleski kako treba, to je tek bruka nad brukama. Sent from my SM-N9860 using Tapatalk Vala baš. Čak ni za reklamu koja mu donosi, verovatno milione, ne uspeva da izgovri reči kako treba. 1
Serena Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Ovogodisnji četvrt finalisti poredjani po starosti Shelton 20 Lehecka 21 Korda 22 Tsitsipas 24 Rublev 25 Paul 25 Djokovic 25 Khachanov 26 2
Tsai Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Imacemo prvog Amerikanca u SF od Roddicka 2009. 1
Recommended Posts