Arkadija Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 (edited) k Nova Novakova oprema za AO. Meni lici na argentinski dres, ali ko sam ja. Edited January 14, 2023 by Arkadija
Arkadija Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 2 hours ago, Midgeta said: Pa lepe su ove majce, Djovak gaučos Argentinska mi se ne sviđa, Urugvaj je ok. Pretpostavljam da je prva za dnevni termin, a tamnija za večernje mečeve.
Midžeta Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 10 minutes ago, Arkadija said: Argentinska mi se ne sviđa, Urugvaj je ok. Pretpostavljam da je prva za dnevni termin, a tamnija za večernje mečeve. Mislim da uvek ima kao dnevna i vecernja varijanta, a i meni je bolji Urugvaj, mada i Arg. je ok iako mrzim svetlo plavu
Serena Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Rafici se ne dopadaju loptice, izgleda ne primaju dobro spin. Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su.
banecare1 Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 9 minutes ago, Serena said: Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su. i mene upravo se cuo sa kevom. ona za par dana ima operaciju, ali briga dana je zasto je novak propustio trening
jms_uk Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 12 minutes ago, Serena said: Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su. Isto tako ce i njegove protivnike 1
Serena Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Cicipas se brine za Runea "He's obsessed with tennis. He lives, breathes and thinks tennis all the time. I'm just worried about him burning out."
Serena Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 I Monika i on postaju kralj i kraljica RL arene
Ros Posted January 16, 2023 Author Posted January 16, 2023 kirjos se povukao zbog povrede kolena rafa muku muci sa drejperom. uzeo prvi set, ali u drugom mali već napravio dve brejka
duda Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Nadal imao 4:2 u trećem al više nema tu prednost brejka. Baš mi ga je dosta više, volela bih da dobije mladac. A to je pitanje, tj kakva mu je glava.
Recommended Posts