Jump to content
IGNORED

AO23 aka Grof Monte Kljako is back, bitches!!!

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

SmartSelect_20230114_072625_Instagram.thumb.jpg.325fc1a07f9ba88459dec3e6ff45efee.jpgk

Nova Novakova oprema za AO. Meni lici na argentinski dres, ali ko sam ja.

SmartSelect_20230114_072528_Instagram.thumb.jpg.5b0212937424ee10b5095fb60891983f.jpg

Edited by Arkadija
Posted

Pa lepe su ove majce, Djovak gaučos 

Posted
2 hours ago, Midgeta said:

Pa lepe su ove majce, Djovak gaučos 

Argentinska mi se ne sviđa, Urugvaj je ok. Pretpostavljam da je prva za dnevni termin, a tamnija za večernje mečeve.

Posted
10 minutes ago, Arkadija said:

Argentinska mi se ne sviđa, Urugvaj je ok. Pretpostavljam da je prva za dnevni termin, a tamnija za večernje mečeve.

Mislim da uvek ima kao dnevna i vecernja varijanta, a i meni je bolji Urugvaj, mada i Arg. je ok iako mrzim svetlo plavu

Posted

image.thumb.png.075a8c36f2906a6f83b06d40cb9530e7.png

Rafici se ne dopadaju loptice, izgleda ne primaju dobro spin. 

Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su. 

Posted
9 minutes ago, Serena said:

Sto se Novakove opreme tice mene ove sare cine nervoznom, kao neka opticka iluzija su. 

i mene

upravo se cuo sa kevom. ona za par dana ima operaciju, ali briga dana je zasto je novak propustio trening :hihi:

Posted
12 minutes ago, Serena said:

Isto tako ce i njegove protivnike :fantom:

• +1 1
Posted

Cicipas se brine za Runea 

"He's obsessed with tennis. He lives, breathes and thinks tennis all the time. I'm just worried about him burning out."

Posted

I Monika i on postaju kralj i kraljica RL arene :kralj::kralj:

Posted

kirjos se povukao zbog povrede kolena

rafa muku muci sa drejperom. uzeo prvi set, ali u drugom mali već napravio dve brejka

Posted

Nadal imao 4:2 u trećem al više nema tu prednost brejka.

Baš mi ga je dosta više, volela bih da dobije mladac. A to je pitanje, tj kakva mu je glava.