January 23, 20232 yr Ostala je knjiga sa par nepročitanih strana i neke stvarčice od herendi porcelana.
January 23, 20232 yr Just now, Serena said: Moj ritern bio brzi Ti paralelu, a dok je moja dijagonala sletela...
January 23, 20232 yr 1 minute ago, Max Morlock said: "Jer sam tako bio u mogućnosti" (tako je čitam: Because I wanted to ) ajde preprič, na koje pitanje je ovo odgovor, za nas koji ne gledamo
January 23, 20232 yr Just now, goofs said: Ispao i Batistuta-Aguttm Jel bilo medicinakog tajmauta danas? Da, za Hjuita...
January 23, 20232 yr Just now, Tsai said: Ostala je knjiga sa par nepročitanih strana i neke stvarčice od herendi porcelana. I jedan Lacoste, u kom si bila
January 23, 20232 yr 4 minutes ago, dùda said: ajde preprič, na koje pitanje je ovo odgovor, za nas koji ne gledamo Beše ovaj ga pita nešto kao "Neću da te pitam kako si ga pobedio nego zašto si ga pobedio tako ubedljivo?" (hteo da bude originalan) Edited January 23, 20232 yr by Max Morlock
January 23, 20232 yr izgleda da je to ovako nekako bilo, pojačava se značenje odgovora zbog ovoga ''so convincingly'' u pitanju Quote Q: Why did you beat him so convincingly? A: Because I wanted to.
January 23, 20232 yr kurijer je i inače car ''Courier said to the crowd to be happy as they witnessed one of the greatest tennis levels they will ever see.''
January 23, 20232 yr De Minorni sto je kenjao na proslom AO je sjeban ✓ Rubinjov sto osramotio Nola pred sprckom publikom ceka u sledecem kolu ✓ Tomi Pol sto nije hteo da se rukuje posle njega ✓ U finalu, kako drugacije nego Ciciban , veciti mrzitelj Novakov ✓ Jos samo da lopticom u finalu pogodi Skota Morisona negde u publici