Max Morlock Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) 3 minutes ago, mlatko said: De Čko lažira pasivnost Ovako na prvi pogled, lažira brkove Edited January 23, 2023 by Max Morlock 1 3
Olimpijac Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) Spakovao ga, Djovak, u koferche Edited January 23, 2023 by Olimpijac
Arkadija Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Sad je momenat da Novak poreomeni majicu i zaigra ko da mu nije ništa. U svetlojoj majici ima sklonost da izbaci po koju loptu u aut. 1
mlatko Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Paul na dobrom putu (da izmori Aguta) i privede 1 anonimnog Amera u SFInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Uhvati me cvrsto i ne popusta lud je za tisinom to ne propusta vodi me u svoj kljakicasti dol 7
Milošica Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Zašto ovaj naš komentator kada afirmativno pomene Novaka, obavezno doda i Rafu i Feda?
Max Morlock Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 1 minute ago, Milošica said: Zašto ovaj naš komentator kada afirmativno pomene Novaka, obavezno doda i Rafu i Feda? Pa svi to radimo... ie: Nole je GOAT, Rafa i Fed veze nemaju... 2 6
reg Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 2 hours ago, Hele said: A jbg, nema pomoći ako sam sebi ne želiš da pomognes. Gde je to badišejmuju, na ulici? Ako žena od 40 godina sa ozbiljnim problemima nije skapirala da treba da se skloni sa društvenih mreža, onda stvarno jebi ga. Sad je oni napadaju, ali ona se ne da i ima da izadje jača nego ikad i tako u krug. Samo što je u stvarnom životu niko ne napada, mogla je da ode na kaficu posle intervjua sa Novakom, dođe kući i čita knjigu i ništa od ovoga se ne bi ni desilo. S obzirom na sve što joj se izdešavalo, pitanje je da li može sebi finansijski da priušti da nema društvene mreže koje su danas glavni način (samo)promocije i izvor prihoda. A čak i da može, ne vidim u čemu je problem što proziva neke jadnike. 4 1 1
duda Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 (edited) 6 minutes ago, boldrock said: u čemu je problem što proziva neke jadnike. mislim da time samo sebi pravi problem (u smislu da se oko toga nervira nepotrebno), o tome smo zapravo pričali izgleda da toplo vreme pogoduje Novaku, tj. bolje je kada je toplo kod ovakvog tipa povrede a ovih dana ide sve toplije vreme u ozilendu ajde jednom da i njemu toplota pomogne Edited January 23, 2023 by dùda 1 1
Max Morlock Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 ...a ova dvojica koje trenutno prikazuju veze nemaju.
Recommended Posts