January 22, 20232 yr Isto sam pomislila kad sam je gledala. Mučena devojka. A kad se setim njenih slika iz mladosti, lebe mekani, kakav je šećer ona bila. I ne samo fizički. Takvog oca zbilja treba na lomaču. @Djuro
January 22, 20232 yr dobar posao Nike kod Sinnera s ovim roze gaćama, nije 20 minuta prošlo, on izgleda kao da se upišao.
January 22, 20232 yr Probudio se Siner. Odmah je vratio brejk zaostatka u drugom setu. Odličan tenis u poslednjih par gemova. Ipak još jedan brejk za Cicija, manji problem da odservira za set (dozvolio je i odbranio jednu brejk loptu) i drugi set u džepu poput prvog 6:4. Edited January 22, 20232 yr by Ras
January 22, 20232 yr Gresnik se ne predaje nakon 0-2...na dobrom putu da odvede Cicija u 4. set...muski udaraju lopticu i jedan i drugi
January 22, 20232 yr Cici je samo čekao 0:2 da se kvalitetno raspadne i ne bi me čudilo da ga Siner pošalje kući.Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
January 22, 20232 yr Nole sutra opet u 9, ako bude sreće pa da Rubi&Runi igraju 5 sæti možda izađe i u 10Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk