Jump to content

AO23 aka Grof Monte Kljako is back, bitches!!!

Featured Replies

realno jos Runea da resimo i to je to :whistle:

Mada on vec nalece u 1/4 F i ne vidim da ga neko od (potencijalnih) protivnika moze uzdrmati - Humber, Evans, Rublev :mellow:

• Replies 1.6k
  • Views 93.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Istina, svi su ga pljuvali i nazivali najpogrdnijim imenima, mali milion forumasa doslo da se ispisa po njemu a ove suze su zbog mene i jos mozda nekolicine koji smo ga posteno branili i rizikovali da

• MiddleClass
    MiddleClass

Jesu    

• Srki sada seče devetu lajnu sa neke guzice uz Mitra Mirića i viče: Mojih muda delooo!    

Posted Images

Moze Rubljev sa Runeom bez sumnje.

Rune ima viši peak, s toga se plašim njega a ne Rubljeva u potencijalnom meču sa Novakom, ali to je druga priča.

Ali prvo da vidimo Novaka sutra, i kakvo je stanje sa povredom...

On 20. 1. 2023. at 15:24, lostfanforever said:

I tzatziki sinner da igraju 8 sati i 45 minuta

On 20. 1. 2023. at 14:45, 189- said:

novak je tada u sf igrao 4-5 sati protiv murraya, zar ne? i ne mozes uporediti finale protiv nadala sa drugom rundom protiv jebenog nsync pevaca.

ova sakkari samo sto u grudnjaku nije izasla i tako igrala

Mislila sam samo u fizickom smislu. Igrati tenis skoro 6 sati u 35. godini zivota, sa vestackim kukovima, je ogroman podvig. Nije taj Kokinakis bio ni malo naivan protivnik, da jeste mec ne bi trajao tako dugo. Bilo je opasnih razmena, intenzivnih udaraca sa puno trcananja s jednog kraja na drugi, padanja, proklizavanja... sve to izdrzati u njegovim godinama i problemom koji ima, sta znam, meni je to za rubriku "verovali ili ne". 

On 20. 1. 2023. at 15:24, lostfanforever said:

Mada on vec nalece u 1/4 F i ne vidim da ga neko od (potencijalnih) protivnika moze uzdrmati - Humber, Evans, Rublev :mellow:

A De Minor i domaca pijana publika? 

ma jok, to ce samo da ga lozi (u krajnoj instanci uz moguce oscilacije)

Realni problemi su Rune i butina i nista vise. Nikakvi Ttzatziki, FAA, Sinneri, Rublovi  i ostali 

Ne znam zasto ali meni se Rune ne cini tako opasan protivnik na 3 dobijena seta. Ukrotice ga Novak sigurno samo da butina bude dobro. 

Sto se publike tice mislim da ga ovde u Australiji neki bas bas mrze i cekaju ko zapete puske jos od prosle godine da mu to i pokazu. Mozda je zbog toga bio onako bezvoljan tokom intervjua nakon poslednjeg meca. Ko zna sta su mu sve dobacivali... 

De Minaur mec je osmina finala, vidjeno za pickaranje publike, prednje loze, zadnje loze, svoje loze..infarkt u 5

Da vidimo sutra koliko može Bagut izdržati Stori Never Endija. Ako Nole bude zdrav malo će da brine što će verovatno jedan od njih u 1/2f ec50ed67d8cebf669db7e029701bff46.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

jel to andy opet dobio nocni termin? :D

Da ali prvi, sad verovatno neće toliko kasniti raspored. Isto kao i Nole oko 9 treba da izađe

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ko je propustio, preporuka za ovaj intervju. Popi odlepio posle pobede nad Fricom, grli voditeljku na početku, kraju, a i u sredini, skandira sa publikom, smeje se, plače, malo odvojeno malo istovremeno, urnebes :D

Rubljov Rune osmina

Edited by Tsai

Nole igra sasvim solidno protiv Dimitrova, lepo se i kreće, već je i jedan brejk napravio.

Za sad se ne troši mnogo.
Bar 2 lopte koje bi ranije jurio da stigne je iskulirao, ali svejedno trenutno drži sve pod kontrolom.

Dobar je na servisima Dimitrova plus odlično servira.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk