lostfanforever Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 realno jos Runea da resimo i to je to Mada on vec nalece u 1/4 F i ne vidim da ga neko od (potencijalnih) protivnika moze uzdrmati - Humber, Evans, Rublev
Milošica Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Moze Rubljev sa Runeom bez sumnje. Rune ima viši peak, s toga se plašim njega a ne Rubljeva u potencijalnom meču sa Novakom, ali to je druga priča. Ali prvo da vidimo Novaka sutra, i kakvo je stanje sa povredom... 4
Tsai Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 5 minutes ago, lostfanforever said: realno jos Runea da resimo i to je to I tzatziki sinner da igraju 8 sati i 45 minuta
Serena Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 41 minutes ago, 189- said: novak je tada u sf igrao 4-5 sati protiv murraya, zar ne? i ne mozes uporediti finale protiv nadala sa drugom rundom protiv jebenog nsync pevaca. ova sakkari samo sto u grudnjaku nije izasla i tako igrala Mislila sam samo u fizickom smislu. Igrati tenis skoro 6 sati u 35. godini zivota, sa vestackim kukovima, je ogroman podvig. Nije taj Kokinakis bio ni malo naivan protivnik, da jeste mec ne bi trajao tako dugo. Bilo je opasnih razmena, intenzivnih udaraca sa puno trcananja s jednog kraja na drugi, padanja, proklizavanja... sve to izdrzati u njegovim godinama i problemom koji ima, sta znam, meni je to za rubriku "verovali ili ne".
Serena Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 19 minutes ago, lostfanforever said: realno jos Runea da resimo i to je to Mada on vec nalece u 1/4 F i ne vidim da ga neko od (potencijalnih) protivnika moze uzdrmati - Humber, Evans, Rublev A De Minor i domaca pijana publika? 1
lostfanforever Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 ma jok, to ce samo da ga lozi (u krajnoj instanci uz moguce oscilacije) Realni problemi su Rune i butina i nista vise. Nikakvi Ttzatziki, FAA, Sinneri, Rublovi i ostali
Serena Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Ne znam zasto ali meni se Rune ne cini tako opasan protivnik na 3 dobijena seta. Ukrotice ga Novak sigurno samo da butina bude dobro. Sto se publike tice mislim da ga ovde u Australiji neki bas bas mrze i cekaju ko zapete puske jos od prosle godine da mu to i pokazu. Mozda je zbog toga bio onako bezvoljan tokom intervjua nakon poslednjeg meca. Ko zna sta su mu sve dobacivali... 2
Tsai Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 De Minaur mec je osmina finala, vidjeno za pickaranje publike, prednje loze, zadnje loze, svoje loze..infarkt u 5 1 4
mlatko Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Da vidimo sutra koliko može Bagut izdržati Stori Never Endija. Ako Nole bude zdrav malo će da brine što će verovatno jedan od njih u 1/2f Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 5
mlatko Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Da ali prvi, sad verovatno neće toliko kasniti raspored. Isto kao i Nole oko 9 treba da izađe Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
peralozac Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Ko je propustio, preporuka za ovaj intervju. Popi odlepio posle pobede nad Fricom, grli voditeljku na početku, kraju, a i u sredini, skandira sa publikom, smeje se, plače, malo odvojeno malo istovremeno, urnebes 1
Tsai Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 (edited) Rubljov Rune osmina Edited January 21, 2023 by Tsai
Arkadija Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Nole igra sasvim solidno protiv Dimitrova, lepo se i kreće, već je i jedan brejk napravio.
Max Morlock Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Za sad se ne troši mnogo.Bar 2 lopte koje bi ranije jurio da stigne je iskulirao, ali svejedno trenutno drži sve pod kontrolom.Dobar je na servisima Dimitrova plus odlično servira.Sent from my SM-N9860 using Tapatalk 2
Recommended Posts